Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.

bir erkeğe ihtiyacım var, ailemin reisi ile yaşayamam. Ben ciddiyim, sevgi dolu ve sadece doğru adamı arıyorum. Merhaba! Ben arkadaşlık arayan ciddi ve tutkulu bir kadınım mektup arkadaşı. Amacım güzel ve iyi huylu bir adamla tanışmak. Onunla evlenmek ve her zaman onun yanında olmak istiyorum, beni iyi kalpli bir kadın olarak görsün, karşılığında ona mutluluk ve sevgi vereceğim. Beni merak ediyorsan yaz. Her zaman kendine karşı dürüst olacak ve bana yakın olacak harika bir adam olmalı.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Konuya Geri Dön: Meram bayan arkadaş

Yorumlar
  1. Ugur05068475837 dedi ki:

    Konyadan ciddi bayan arkadas arıyorum Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi 05068475837 tanısmak isteyen kızlar arasın ben konya merkezde yasıyorum

  2. Fahri dedi ki:

    Sizi tanımak isterim. 0.542 602 15 41

  3. Yasin dedi ki:

    SLM hanım efendi nasılsın senle tanışma istiyorum ama sende benim kabul edersen sevinirim

  4. selam dedi ki:

    selam tstlimm yo

  5. Fahri dedi ki:

    Mailime yazarsanız tanışırız.

  6. zeynep dedi ki:

    Ben ciddi bir erkek arkadaş arayan 18 yaşında bir kadınım. Aşağıdaki kriterlere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve benimle iletişime geçmek istiyorsanız, lütfen yapın. En büyük hayalim beni sevebilecek birine sahip olmak. Konuşabileceğim birini istiyorum. Ve her zaman telefonumda mevcut olmalı, bu yüzden konuşacak birine ihtiyacım olduğunda onlarla iletişime geçeceğim. Ayrıca kişinin maddi durumu iyiyse ve borcu yoksa ileride evlenmemiz mümkün olabilir.”

Yorum Yaz