Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » 43 yaşındayım ismim Kezban dürüst bir erkek arıyorum.

43 yaşındayım ismim Kezban dürüst bir erkek arıyorum.

43 yaşındayım ismim Kezban dürüst bir erkek arıyorum.

Merhaba ismim Kezban 43 yaşındayım daha önce bir evlilik yaptım Bir tane oğlum var şehir dışında üniversitede okuyor tek başıma yaşıyorum Ankara’da yaşamaktayım akrabalarımın bir kısmı burada bir kısmı Mersin’de bazen Mersin’e gidiyorum. Mersin’den veya Ankara’dan erkek arkadaş arıyorum ilerisi için ciddi olursa sevinirim. İkinci baharımı yaşayacak erkek arkadaşla tanışmak istiyorum yaşı 35-60 yaş arası olabilir.

Mersin bayan arkadaş

Mersin’de yaşayan bayanlarla tanışmak isteyen bir erkek varsa lütfen bana mesaj göndersin mesaj göndermek ücretsiz ben de ona mesaj göndererek tanışabiliriz. Aradığım erkek dürüst efendi iyi kalpli biri olması benim için çok iyi olur.

Mersin boşanmış bayan arkadaş

Aslen mersin’deyim Mersin erdemli’de akrabalarım yaşıyor ben de evlendikten sonra Ankara’ya gelin gittim orada yaşıyorum eski kocamdan ayrıldık o evlendi ben daha evlenmedim yaklaşık 4 yıldır bekarım 4 yıl önce boşandık. Düzgün iyi kalpli Ankara’da veya Mersin’de olabilir şu anda Ankara’da yaşıyorum ama Mersin’e de taşınabilirim.

Ankara bekar bayan arkadaş

Ankara’da yaşayan erkekler bana mesaj gönderebilir iyi niyetli efendi 35-60 yaş arası olan erkeklerden mesaj bekliyorum lütfen seviyeli düzgün iyi niyetli kişiler mesaj atsın kötü niyetlik işlerle tanışmak istemiyorum.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Olcum dedi ki:

    Merhaba günaydın mersin deyim olgun erkek kabul ederseniz no gizliye açık whatsapp var 05377661812 tanışmak istiyorum

  2. cemal dedi ki:

    merhaba kezman hanım, adım cemal istanbulda yaşayan olgun beyim, olgun bir beyle tanışıp görüşmek isterseniz görüşmek isterim. cemalcinar974@gmail.com

  3. Melih dedi ki:

    Merhaba ben Melih 36 yaş tanışmak istersen 05467440848

  4. Ugur05068475837 dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi 05068475837 tanısmak isteyen kızlar…

Yorum Yaz