Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » tatlı bayanlarla sohbet arkadaşlık

tatlı bayanlarla sohbet arkadaşlık

tatlı bayanlarla sohbet arkadaşlık

Merhaba, kalbinde Allah korkusu olan dürüst, pozitif ve iyi bir amaç ile burada olan birini arıyorum. Niyetim ileride daha detaylı görüşmek. Allah nasip ederse tanışmayı tercih ederim. Ne kadar acılar çektiysem, hayata o kadar değer verdim Paşa, sanırım gönlümüzü dinlemenin zamanı geldi, sanırım şimdi yapmazsam, yapmazsam kaybettiğim feragatleri toplamanın zamanı geldi. bunu şimdi yap. Eğer yapmazsan, o senin aklın olacak.

Güzel bayan sohbet arkadaşı

Merhaba kardeşim, kalbinde Allah korkusu olan, dürüst, müspet, iyi niyetle burada olan biriyle tanışmak isterim. Allah’ın izniyle ilerde daha detaylı görüşmek için görüşmek istiyorum. Tanışmayı tercih ediyorum, daha çok acı çektim. Hayatı ne kadar önemsediysem Paşa sanırım artık kalbimize kulak vermenin ve kaybettiğim tüm feragatleri toplamanın vakti geldi Bunu şimdi yapmazsam, yapmazsam tarih olur.

Bekar bayan sohbet arkadaşı

merhaba yüreğinde allah korkusu olan ve samimi hayırlar için burada olan biriyle tanışmak isterim o halde neden mutluluk burada olmasın, neden hep karamsarlıktan bahsederek mutluluğu arıyorsun? Yeni gelenleri biraz güvenle selamlamak istiyorum ve şimdi ilk başta yazmam gerekeni yazıyorum. Herkese merhaba..

Yorumlar
  1. Yusuf dedi ki:

    Selam ben yusuf uk den yaziyorum cevap verirseniz devam ederim

Yorum Yaz