Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Konuşmak için arkadaş arıyorum

Konuşmak için arkadaş arıyorum

Konuşmak için arkadaş arıyorum

Konuşmak için arkadaş arıyorum

Merhaba, bu forumda yeniyim ve profilimi de olabildiğince yazdım. Türkçe hassas bir dildir ancak mesajlarda daha fazla kişisel bilgi verilecektir. Bu platforma tanışma isteğim ilk adımdır. Çünkü üniversite arkadaşlarımı ancak onlarla çevrimiçi sohbet etmeye başladığımda buldum. Ve burada böyle olabilir.

Gerçek arkadaş arıyorum

Bu benim web sitem. Kapıyı açıyorum ama içeri nasıl gireceğimi bilmek bana kalmış. kim. Çantalarımı toplayıp başka bir yere gidiyorum. Hepinizi çok seviyorum ama bir noktada birbirimizden uzaklaştık, hayatımızın nasıl döndüğü, nasıl uzaklara gittiğim balayı..

İstanbul arkadaş arıyorum

Merhaba hayvanları çok seviyorum ve iyi vakit geçirmek için buradayım. Merhaba! Ruh eşimi bulmak için buradayım. Aramızda çok mutlu bir ilişki olmasını umuyorum.

Zengin bayanım erkek arkadaş arıyorum

İktisat bölümü mezunuyum. İstatistik alanında yüksek lisans öğrencisiyim. Bir bankada ithalat ihracat uzmanı olarak çalışıyorum. Yakışıklı, anlayışlı ve konuşkan biriyim. Karşı cinsle tanışmak ve onlarla arkadaş olmak istiyorum.

Sevgili arıyorum Sitesi

Bilgi toplamayı, paylaşmayı, çalışmayı seven, kalbi ve beyni temiz, engelli olmasına rağmen yaşamayı seven bir arkadaş arıyorum. Ben bir rehber olmak istiyorum. Şu anda birinin bana destek olmasını istiyorum.

Erkek arkadaş bulma

Merhaba, yüreğinde Allah korkusu olan, dürüst, müspet ve iyi bir maksatla burada bulunan biriyle tanışmak isterim. Allah’ın izniyle ilerde daha detaylı görüşmek için görüşmek isterim

Dost bulma sitesi

Merhaba arkadaşlar, sadece iyi niyetle burada olan güzel insanlarla konuşmak istiyorum. Sohbetin ilginç olacağı bir kızla tanışacağım. Olumlu bir şekilde yazıyorum.

Tatil arkadaşı

Neden hala yalnız hissetmek için bekliyorsun? Tanışmadan geçemezsiniz. Hem kalbin hem de zihnin hemfikir olduğu uzun vadeli bir ilişki diye bir şey yoktur. Bekleyecek vaktim olmadığı için mesajı gönderdim, n.

Yorumlar
  1. Freedos dedi ki:

    Tanismak ve muhabbet isteyen bayanlar arayın beklerim.

Yorum Yaz