whatsapp sohbet edecek erkekler arıyorum

İlan Açıklaması:
whatsapp sohbet edecek erkekler arıyorum

selam sevgili erkekler whatsapp da sohbet edecek güzel sohbet grupları kuracak erkek arkadaşlar arıyorum lütfen telefon numaranızı mesaj olarak gönderin birazda kendinizden bahsedin yaş fizik v.s. şuanda kadınlı erkekli konuştuğum whatsapp sohbet grupları var ama otamı bozan bir kaç kişi var onları gruptan atamıyoruz grup yöneticisi kendileri bende kendi grubumu kurmak istiyorum 5-6 tane bayan aarkadaşım var onlar onlarda gelir grubumuza her şehirden arkadaşlarımız var en az onlarda benim kadar güzeller grupta şöyle bir etkinlikte yapmak istiyoru mesela ankaradan yazıyoruz istanbuldaki arkadaşımz izi davet etti diyelim grupca ona gidip yüzyüzede sohbetler edip sıcak bir ortam kurmak istioruz bu konulara ilgisi olan boyle bir ortamın içinde olmak isteyen ciddi erkekler ve bayanlar yazarsa whatsapp sohbet grubumuza alalım ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim. sevgili admin ücretsiz oalrak boyle bir siteyi hizmetimize sunduğunuz için sizede ayrıca teşekkür ederim

whatsapp sohbet edecek erkekler arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. ferdi dedi ki:

    Slm tatlı hoş güzel bayan ben Ankara dan tır şöförü Ferdi her konuda sohbet seviyorum 0/5/3/62617219 pişman olmazsın

  2. hayri dedi ki:

    watsap konuşması 5352801392

  3. Tolga dedi ki:

    Selam ben Tolga hataydan ciddi anlamda aşk yaşamak ve gerçek bir dostluk kurmak isteyen 30 ila 38 yaş arası bayan arkadaş arıyorum tlf 0/5/4/2 282 5530

  4. FURKAN dedi ki:

    Ben de arkadaş arıyorum mümkünse konuşalım nasılsın ben Furkan WhatsApp tel.0/5/4/54124660

  5. Hicabi ordu dedi ki:

    Merhaba selam olsun hanımlar cesur harbi Mert sadık guleryuzlu menfaatsiz çıkarsız hanımlar İst Avrupa yakasından. Büyükçekmece Beylikdüzü tepecik çatalca mimarsinan cvr’de ince yapılı tesettürlü hanımlarla tanışmak istiyorum vatsap İMO messinger Facebook var +90’507’717’77’57 ekleyin tanisalim yaş sınırı yok yaş 52 k 66 b 167 esmerim maradenizliyiyim yabancı hanımlarda arayabilir

  6. Muammer dedi ki:

    Merhaba ben Hüseyin Konya da yaşıyorum yas63 kilo 70 boy 1 70 yas yaşı önemli değil diyen bayanlar tercigimdir Wsassp hattım 0/5/5/22821473 Cep nom da 0/5/4/28461473 ara görüşelim

  7. Onder doseme dedi ki:

    Meraba ismim onder 42 yasindayim muglaliyim citti dusunen bayan varmi

  8. Zair dedi ki:

    5456481176

  9. Emre dedi ki:

    Meraba bn emre25 yasinda ela gozlu mardinden bnide gruba dahil edersiniz. Konusmayi seven biriyim

  10. veysel dedi ki:

    merhaba hanfendi sizinle tanışıp guruba katılırım ararsanız numaram vatsap numaram 0/5/4/1 848 18 92

  11. deniz naci dedi ki:

    48 yaşında olgun biriyim.ankarada ikamet ediyorum. 1.80 boyu dayım. Ankaralı hanimefendilerle tanışmak isterim.
    0/5/0/5 2405850

  12. Süleyman dedi ki:

    Bu benim numaram 0/5/4/62287911

  13. Şahın dedi ki:

    Yazmanızı bekliyorum

  14. Umut dedi ki:

    Ben umut istanbuldan 25 yasindayim 0/5/3/68230326

  15. Hakan dedi ki:

    Hakan yaş 55 sanalda buluşma da olabilir yaş fark etmaz arayın bayanlar ben çorumdan yazıyorum tel 0/5/4/23074210

  16. Rustem akyol dedi ki:

    Meraba tanisalim adim rustem corumluyum corumda duruyorum

  17. Ahmet Cem dedi ki:

    Bu arada boy 180 kilo 95 eski sporcuyum esmer tenliyim kahverengi göz siyah saç sportif bir vücut 😉

  18. Ahmet Cem dedi ki:

    0/5/3/9 897 93 55 İnstagram ahmetcembideratan sigara içtiğim bir resim var pembe bir kıyafet

  19. Osman BAY dedi ki:

    Selam tanışalım İSTANBUL 0/5/3/4/2114270

  20. ahmet dedi ki:

    merhaba, adım ahmet deniz ülkenizi ziyaret etmek isteyen bayan, ama sizinle görüşmek için çok önemli bir şeyim var. Bana yaz… watssap no +90/5/3/82099897

  21. Doğukan dedi ki:

    Merhaba

  22. Memo dedi ki:

    Slm whatsaptan muhabbet etmek istersen 05303221223 mesaj at 😊

  23. Selcuk dedi ki:

    Slm yas 50 Van 0/5/3/4/6566368 cagri yada msj atiniz

  24. Süleyman dedi ki:

    Numaram aşkım 0/5/3/79229651istersen yaz konuşalım istersen watsaptanda yazabilirsib

  25. Salih dedi ki:

    Merhaba ben ankaradan salih 40 yaşındayım dulum ve Onsenedir yalniz yaşıyorum sohbet edecek arkadaş arıyorum sevgi saygı hoşgörü olursa evlilikte olur 0/5/4/1 765 12 46

  26. Salih dedi ki:

    Merhaba ben ankaradan salih 40 yaşındayım dulum ve Onsenedir yalniz yaşıyorum sohbet edecek arkadaş arıyorum sevgi saygı hoşgörü olursa evlilikte olur

  27. Akın dedi ki:

    Selm güzelim ben izmir den akın yaş 39 dulum
    Numaran 0/5/0/5 128 69 85

  28. harun kaya dedi ki:

    merhaba ben harun mersınde yasıyorum 180 boyum var aslen urfalım whsaap ardesım 0530 774 70 25

  29. Mübariz dedi ki:

    Selam Baküde yaşıyorum 25yaşım var, boy 1.72 kiko 65

  30. Sarp dedi ki:

    35 yas istanbuldanim 176 boy 75 kilo yesil gozlu hafif sarisin buday tenli atletik vucutluyum.,0/5/3/1 740 30 57 mesajini bekliyorum.

  31. Aslan dedi ki:

    0/5/4/52565026 benide alırsanız beğenirim

  32. Salıh dedi ki:

    Merhaba ben Salih harika bir gün gecırmek istermisiniz size kendi ellerimle kahve yapmak ve masaj yapmak istiyorum severmısınız 0/5/3/4/7775853 ben 38 yasındayım harika bir jgoloyum gecelik ilişki 1500 TL

  33. Ali dedi ki:

    Senden hoşlandım konuşmak istersen 0/5/5/3 839 3234 whatsaptan yaz ama

  34. barıs dedi ki:

    slm tekırdag sy 35 bayan arıyorum 546 952 63 47

  35. Ömer dedi ki:

    Slm ben ankaradan ömer yş35 vatsap da görüşebiliriz 0/5/4/5 920 13 57

  36. muharrem dedi ki:

    SLM
    ZONGULDAK
    WATSAP: 0/5/3/54602953
    DUL TEK KENDİM YAŞIYORUM SOET ETMEYE BENİMDEÇOK İHTİYACUM VARDUR

  37. Halil dedi ki:

    Merhaba ben Halil yaş 39 benimle muhabbet etmek isteyen bayanların mesajlarını bekliyorum numaram 0/5/0/65052094

  38. Gökhan dedi ki:

    5/4/5 7.9.5.4.3.7.5

  39. Gökhan dedi ki:

    Selam arkadaşlık sohbeti kurmak guzel bir fikir tabikide katılmak isterim samsundan ben Gökhan 35 yaş 1.75 boy 65 kilo gençlik il spor müdürlüğünde çalışmaktayım kabul ederseniz…

  40. Erdal dedi ki:

    53553549829

  41. ALPER dedi ki:

    Slm konuşalım WhatsApp 0/5/0/7 854 11 44 ekle

  42. yasin öge dedi ki:

    merhaba ben yasin malatyadan katılıyom yaşım 38 sarahastasıyım maaş alıyom 3 ayda bir bin 860 tl alıyom sol gözümde rahatsızım bekarım hiç evlenmedim şükür müslümanım bekarım inşallah bu iş olur güzel kız numaram 0/5/4/39513634

  43. Mahsum dedi ki:

    Selam istanbuldan Detayları O54 1 342 5O 56

  44. Ahmet çınar dedi ki:

    Selamlar

  45. Berkcan dedi ki:

    Mrb antalyadan berkcan
    Guzel arkadaslik vede guzel sohbetler icn bni tercih edersen sevinirimm
    Tesekkurler
    Tel
    5467894507

  46. murtaza dedi ki:

    0/5/3/8 090 50 73 ara

  47. Omer dedi ki:

    0/5/3/70260063

  48. Barış dedi ki:

    BN barış olgun 43 yş 75 kl temiz sırdaş biri.bulusmak isteyen bayan arkadaşlar arıyorum.washapp ekle.5444716508.

  49. Barış dedi ki:

    BN baris olgun 43 yş 75 kl temiz sırdaş.biriyim.bulusmak isteyen bayan arkadaşlar arıyorum.washapp ekle

  50. Süleyman dedi ki:

    0/5/4/28448186

  51. anıl dedi ki:

    ben anıl çorludan

  52. Selami dedi ki:

    Sohbet etmek icin bir bayan arkadas

    1. anıl dedi ki:

      0530 385 67 38 ben anıl vhapstatan konuşalım

      1. Turgay dedi ki:

        Maddi desdek karşılıgı olgun bayan arıyorum turgay_1389@hotmail.de

Mesajınız