Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Ben Ardahanlı bir kadınım ve burada yaşayan erkek arkadaş arıyorum.

Ben Ardahanlı bir kadınım ve burada yaşayan erkek arkadaş arıyorum.

Ben Ardahanlı bir kadınım ve burada yaşayan erkek arkadaş arıyorum.

Merhaba,

Ben Ardahanlı bir kadınım ve burada yaşayan erkek arkadaş arıyorum. Kendimden bahsetmek gerekirse, 28 yaşındayım, 1.68 boyundayım ve 57 kiloyum. Koyu kahverengi saçlarım ve ela gözlerim var. Arkadaş canlısı, sevecen ve pozitif bir insanım. Hayatın güzelliklerini keşfetmek, yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlar tanımak benim için önemlidir.

Ardahan, Doğu Anadolu Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden biridir. Bu şehirde yaşamak benim için büyük bir şans. Ardahan’ın merkezinde yaşamaktayım ancak yakın çevremdeki ilçeleri de gezmeyi seviyorum. Özellikle Göle, Hanak ve Damal gibi ilçelerdeki doğal güzellikleri keşfetmek beni mutlu ediyor.

Benimle aynı ilgi alanlarına sahip, olgun ve anlayışlı bir erkek arıyorum. İlişkimizde saygı, güven ve dürüstlük ön planda olmalıdır. Ayrıca birbirimize destek olabileceğimiz, birlikte güzel anılar biriktirebileceğimiz bir ilişki arıyorum.

Ardahan’da yaşayan erkeklerin bayan arkadaş ararken kullandığı anahtar kelimeler arasında “Ardahan bayan arkadaş“, “Ardahan kız arkadaş“, “Ardahan’da sevgili arayanlar“, “Ardahan’da ilişki arayan bayanlar” gibi kelimeler yer almaktadır. Ancak benim için önemli olan, samimi ve gerçekçi bir ilişki kurmak.

Eğer benimle tanışmak, birlikte güzel zaman geçirmek isterseniz, lütfen bana ulaşın. Umarım burada aradığım özel kişiyi bulabilirim.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Erdinç dedi ki:

    Merhaba hatice hanim nasiksiniz ben erdinc ist da oturuyorum ardahan goleliyim goleye gelicem tatil icin tanisalim geldigimde goruselim beber gezeriz egleniriz sizde isterseniz yas 40 boy 1.75 kilo 74 esmerim meilden yazarsaniz donus yaparim gorusmek uzere Erdin1923@hotmail.com

  2. Cumali dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen bayanlar arasın 0506,847,58,37

Yorum Yaz