Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/arkadasilaniver/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2678

erkek arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
erkek arkadaş arıyorum

adım deniz 21 yasındayım sevgilim beni aldattı yanlış yerde oldugumu dusunebilirsiniz kimseye guvenım kalmadı sansımı denemek için buraya yazıyorum tlf yada maili vermek istemiyorum buradan iletişime gecerseniz sevinirim istanbulda yasıyorum ama her ılde arkadaşlık olabilir

erkek arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. KaslıVampir dedi ki:

    Fwb olacak bir kızla ilişki arıyorum, insta @omrys98 kaslı, eğlenceli kültürlü enerjik biriyim hiç merak etme:)

  2. bunyamin05443139173 dedi ki:

    Bünyamin 0/5/4/43139173: Merhaba bayanlar tanışmak istiyorum bekarim İstanbul yalnız yaşıyorum 0/5/4/43139173

  3. bülent dedi ki:

    merhaba 43 yaşında istanbulda yaşıyorum yalnızım yalnızlığımı paylaşacağım bir bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/34047332

  4. Evliyim evli bayan arkadaş arıyorum dedi ki:

    Mrhb bayanlar ben istanbul dan yaş38 olgun seviyeli dürüst güvenilir gizli sırdaş dost bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/59582514

  5. Haci dedi ki:

    MERHABA BEN HACI 42 YASINDAYIM ACIL DUL BAYANLARLA EVLILIK CIDI AMACLA TANIŞMAK ISTIYORUM E POSTA ADRESİM HACIHAYTA474@GMAIL.COM BANA ULASINIZ

  6. Akın dedi ki:

    Merhaba. İstanbuldan maddi manevi yardıma ihtiyaç duyan bayanlar bana mailimden ulaşabilirsiniz. maddiyardim@gmail.com

  7. Gökhan dedi ki:

    kayseri ben gokhan bekar açık sözlü dogru drüst gnç hiçbir kötü alışkanlım yok gnç net gelir iydir iydirdir evlenmek yuva kurmak ölümümene deyil mezara kadar sevmek yaşamak mutlu olmak beş vakit namazını kılan geç ben hayatta yas onemslz dogruluk drustluk saygi sevgi onemli hep cep 05301532350

  8. murat05064942008 dedi ki:

    selam bayanlar ben murat mersinden
    mersin ve adana cevresinden
    bayan arkadas ariyorum 0/5/0/64942008
    tanitici mesaj yada buraya yorum
    bekliyorum 0/5/0/64942008

  9. VENTURELLA641 dedi ki:

    Thank you!!1

  10. bnyamin05443139173 dedi ki:

    Merhaba bünyamin ben 5443139173 istanbul bekarım yalnız yaşıyorum kızlarla tanışmak sohbet etmek istiyorum
    hayatı seven birisiyim birlikte güzel yaşayalım hoşçakalın

  11. murat05064942008 dedi ki:

    selam bayanlar ben mersinden murat yas 28
    mersin adana bu illerde yasayan bayanlar
    wapsap 0/5/0/64942008

  12. hakan dedi ki:

    slm canım cok güzel olmalsın her hafda bir gün bir saat iccin 500tl ekonık destek olabirlim yazarsan konuşalım asla pişman olmıyacagın bir beraberlık arıyosan canım dogru kişi benim yazarsan konuşalım görüeşelim

  13. Vincentlog dedi ki:

    wird als Haupt Online-Seite charakterisiert als

    bestes Online-Casino, das gibt seine Besucher maximal Freude, beste Bedingungen, Boni und Turniere und ausschlie?lich lizenziertes Software von gro?en Entwicklern.

  14. rimmfus dedi ki:

    Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777Раскрутка сайта под ключ
    .Так же собираем базы Обратесь всегда будем рабы вам помочь

  15. sule dedi ki:

    Selam ben k.maraştan katılılyom cok acıl erkek bulmam gerek

  16. Tolga dedi ki:

    Selam ben Tolga hataydan ciddi anlamda aşk yaşamak ve gerçek bir dostluk kurmak isteyen 30 ila 38 yaş arası bayan arkadaş arıyorum tlf 0/5/4/2 282 5530

  17. Metin Demir dedi ki:

    Merhabalar Ben İstanbul’dan Metin. Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Kızlar, Bayanlar Maillerinizi Bekliyorum. byysohbet@hotmail.com

  18. ENESSS 0505 823 56 23 dedi ki:

    SLM TATLI VE HOŞ BAYANLAR BEN ENES 0/5/0/5 823 56 23

    TELDE DELİCESİNE KONUŞA KONUŞA ERKEK SESİYLE BOŞALMAK İSTEYEN KENDİNE GÜVENEN BAKIMLI VE GÜZEL CESUR BAYANLAR HOŞ KIZLAR SİZİ BU NUMARADA BEKLİYORUM…ARAYIN YETER…SADECE BAYANLAR LÜTFENNN…,,

    ENES 0/5/0/5 823 56 23 SAĞLICAKLA KALINNN…

  19. salih dedi ki:

    merhaba ben manavgattan salih yaş 31 bayanların aramasını bekliyorum.0/5/3/8 541 02 45

  20. Baris dedi ki:

    Selam 34 yas kastamonudayim bayanlara maddi manevi destek olurum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

  21. Bayram dedi ki:

    Merhaba ben bayram 28 yaşındayım van da yaşıyorum hiç evlilik yapmadım ailemle yaşıyorum kabul ederseniz sizi tanımak isterim whatsaap numaram bu 0/5/4/37845891 eklerseniz konusabiliriz

  22. barış keser dedi ki:

    merhabalar adım barış sizi tanımak isterim 0/5/3/5 826 01 18

  23. hilmi ince dedi ki:

    merhaba ben hakan antalya .ticaret yapıyorum.41 yaş.0.533.722 89 20

  24. Murat dedi ki:

    Merhaba Murat ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum 1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli sayılacak bir beyim.ozel bir sirkette satinalma sorumlusuyum mail adresim Kudabara@hotmail.com sizde mail adresinizi gonderirseniz resim paylaşırım karsilikli beğeni ve guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz

  25. Murat dedi ki:

    Merhaba Murat ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum 1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli sayılacak bir beyim.mail adresim Kudabara@hotmail.com sizde mail adresinizi gonderirseniz resim paylaşırım karsilikli beğeni ve guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz.

Mesajınız



Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/arkadasilaniver/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2678