Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Balıkesir’de yaşayan bir kadınım ve bir erkek arkadaş arıyorum

Balıkesir’de yaşayan bir kadınım ve bir erkek arkadaş arıyorum

Balıkesir’de yaşayan bir kadınım ve bir erkek arkadaş arıyorum

Merhaba, Ben Balıkesir’de yaşayan bir kadınım ve bir erkek arkadaş arıyorum. İlanımı bu platformda paylaşarak, umarım hayatımda yeni bir sayfa açabilirim. Şehirde geniş bir arkadaş çevresi olsa da, burada yaşayan erkeklerin çoğu iş yoğunluğundan dolayı sosyal hayatlarına yeterince vakit ayıramıyorlar. Bu nedenle, buradan bir erkek arkadaş arıyorum.

Balıkesir’de yaşayan bir kadın olarak, buranın farklı ilçelerinde gezinmekten ve yeni yerler keşfetmekten keyif alıyorum. Özellikle Ayvalık, Edremit, Altınoluk gibi yerlerde güzel deniz manzarası eşliğinde yürüyüş yapmayı seviyorum. Aynı zamanda, Bandırma ve Gönen gibi yerlerde doğa yürüyüşleri yapmak da benim için oldukça keyifli oluyor.

Balıkesir’de yaşayan erkeklerin, bayan arkadaş ararken kullandıkları anahtar kelimeleri biliyorum. Bunlar arasında “Balıkesir bayan arkadaş“, “Balıkesir’de sevgili arıyorum” ve “Balıkesir’de ilişki arayanlar” gibi anahtar kelimeler yer alıyor.

Benim için önemli olan, hayatımın geri kalanında mutlu olabileceğim bir erkek arkadaş bulmak. Benimle aynı ilgi alanlarına sahip, seyahat etmekten hoşlanan, spor yapmayı seven, güler yüzlü ve saygılı bir erkek arkadaş arıyorum.

Eğer sen de Balıkesir’de yaşıyorsan ve benimle tanışmak istersen, lütfen bana mesaj at

Etiketler:

Yorumlar
  1. Oguz dedi ki:

    Sevmek ve sevilmek dunyanin en buyuk hazinesidir

  2. Oguz dedi ki:

    Merhaba beim adim oguz avrupada yasiyorum dinine duskun ailesine duskun hanimefendi bayan ariyorum evlat sahibi olmak istiyorum macera pesinde degilim yakisikli uzun boylu 1.90 boyunda delikanli kendine guvenen bir bryim 45 yasindayim saygilarimla

Yorum Yaz