Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Erkek Arkadaş İlanları » YAŞIMA UYGUN BİR BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM

YAŞIMA UYGUN BİR BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM

YAŞIMA UYGUN BİR BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM

Merhabalar…serkan ben.Öncelikle Saygı güven benim için çok önemli 45 yaşında kamu görevlisi bir beyim istanbulda görev yapıyorum ciddi olgun dürüst bir hanımefendiyle tanışmak istiyorum

Merhabalar, ben Serkan. İstanbul’da görev yapan 45 yaşında bir kamu görevlisiyim. Saygı ve güven benim için çok önemlidir ve dürüstlük benim için vazgeçilmez bir değerdir. Bu nedenle, ciddi ve olgun bir hanımefendiyle tanışmak istiyorum.

İstanbul, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biridir ve her yıl binlerce insan bu şehre taşınır. Bu nedenle, İstanbul’da yaşayan bir kadının erkek arkadaş araması oldukça normaldir. Ben de bu ilanı yazarak hayatımda bir kadınla tanışmayı umuyorum.

İstanbul’un birçok ilçesi vardır ve burada yaşayan bir kadınla tanışmak istiyorsam, o ilçenin ismini kullanmak önemlidir. Örneğin, Beylikdüzü, Ataşehir, Kadıköy ve Üsküdar gibi ilçeler İstanbul’da popülerdir. Bu ilçelerde yaşayan bir kadınla tanışmak isteyen benim gibi bir erkek, bu ilçelerin ismini kullanarak arama yapabilir.

Bununla birlikte, İstanbul’da yaşayan bir kadınla tanışmak isteyen bir erkek, Google’da bazı anahtar kelimeleri kullanarak arama yapabilir. Bu anahtar kelimeler arasında “İstanbul’da bayan arkadaş arıyorum“, “İstanbul’da ciddi ilişki arıyorum“, “İstanbul’da dürüst kadın arıyorum” gibi ifadeler yer alabilir.

Ben de bu ilanı yazarak, dürüst ve olgun bir kadınla tanışmayı umuyorum. Yaşımın ilerlemiş olması nedeniyle, hayatımın geri kalanını birlikte geçirebileceğim bir kadın arıyorum. Benim için önemli olan, herhangi bir oyun veya yalan olmadan, karşılıklı saygı ve güven üzerine kurulu bir ilişki yaşamaktır.

05303135896

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz