sohbet arkadaşı arıyorum güzel bayanım

İlan Açıklaması:
sohbet arkadaşı arıyorum güzel bayanım

Herkese selam, sohbet etmek için erkek arkadaş arıyorum. Bana zaman ayırabilecek, gün içinde dertleşe bileceğim, geceleri sohbet edip onunla birlikte uyuyabileceğim erkek arkadaşa ihtiyacım var. Konuşmak sohbet etmek isteyen kişiler bana mesaj gönderebilirler. Sabırsızlıkla yeni tanışacağım erkek arkadaşları bekliyorum. Hoşcakalın, sevgiyle kalın…

sohbet arkadaşı arıyorum güzel bayanım ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  2. Hüseyin dedi ki:

    Merhaba nasılsınız sizi yakından tanımak isterim ben Hüseyin İstanbul Beylikdüzü’nde ikamet ediyorum 42 yaşındayım askerim denizciyim binbaşı askeri okulda ders veriyorum akademik personel eğitimciyim eşimden ayrıldım bir kızım var yalnız yaşıyorum ciddi kaliteli dostluk sevgiyi paylaşmak istiyorum 5/0/5/4/6/5/4/1/1/7 sizi bekliyorum güvenebilirsin asker sözü

  3. Umut dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  4. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 40 dulum seninle tanışmak istiyorum isterseniz 5/3/2/5817498 her vakit arayabilirsiniz gece gündüz farketmez

  5. Ali aydin dedi ki:

    Evlene cek bayan ariyorum 30 43 yas arasi beni kandirmiyacak yoktan vardan anlayacak evlilik icin

  6. Caner dedi ki:

    Tatlısın bebeğim 0/5/4/3489 4454

  7. Caner dedi ki:

    Çok tatlısın bebeğim bende yanlızım sıkılıyorum

  8. Dayı dedi ki:

    Meraba sohbet edelim

  9. barış keser dedi ki:

    s.a.v selamı üzerinize olsun kevser havuzunda buluşmak dilegiyle etime güzelligime cirkinligime

    bakma eksik yanıma yada dünya malına bakma toprak altında cürüyecegiz ruhuma kalbime

    düşüncelerime bak zengin degilim kaslı yakışıklı degilim rabbimin sevenlerden degil sevdiginden

    olmamız dilegiyle bi kahve içelim göz göze gelelim fikirlerimi ögren beni tanı sonra karar ver lütfen 0/5/3/5 826 01 18

  10. Harun dedi ki:

    Merhaba güzel bayan sizinle sohbet etmek arkadaş olmak istiyorum sizde isterseniz tabi ben harun whsaap numaram 05307747025

  11. Yanlizkalp dedi ki:

    Slm tanisalimi

    1. adnan dedi ki:

      bayansanız ndn olmasın tanışmamız 0/5/3/70405738

  12. Alp dedi ki:

    Tanismak istiyom

  13. yusuf bolat dedi ki:

    senam hanım sizi en iyi anlayanlardan biri olacagıma inananıyorum benimde o kadar sohbet edecek insana ihtiyacım var ben hemi olgun hemide sohbeti seven insanım
    tlf numaram 0/5/5/3 769 1489 24.saat açık

  14. Osman dedi ki:

    Tanisalim hersey kolay

  15. Tolga dedi ki:

    Merhaba Selma hanım Gaziantep’e Tolga tel 0-5-5-3-4-7-4-4-5-2-1 ararsanız sevinirim.

  16. serkan dedi ki:

    selam selma hanim ben serkan sizinle tanismak isterim.tel 0/5/4/3 509 73 21

  17. tayfun dedi ki:

    bende abnkaradan sızınle tanışmak isterim 5343604730

  18. Mehmet dedi ki:

    Merhaba selma hanım ciddi sohbet arkadaşı olmak isterim no 0/5/5/41275281

  19. Cem1616 dedi ki:

    Merhaba selma hanim bencem sizinle sohbet edebilirim istediginiz kadar whatsapp numaram 05301444230 cvb

  20. Can Ertem dedi ki:

    Selam numara yazar mısın iletişim için

  21. behçet dedi ki:

    bende ankarada yaşıyorum sohbet etmeye vaktim var 0/5/4/64869247

  22. Yiğit dedi ki:

    Selam 21 yaşında ve kendimden olgun insanlardan tecrübe edinmeyi çok seven birisiyim Geri dönüş yaparsanız mutlu olurum 🙂

  23. Hasan Harmanlı dedi ki:

    Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim madencilik sektöründe d

    Ben Hasan Ankara da yalnız yaşıyorum sizi tanımak isterim.

  24. Hasan Harmanlı dedi ki:

    Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim madencilik sektöründe danışmanlık yapıyorum Ankara da yalnız yaşıyorum sizi tanımak isterim.

  25. Mustafa dedi ki:

    Merhaba selma hanım mustafa ben ankaradan tanımak isterseniz 0/5/4/69431246 saygilarimla

Mesajınız