Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Selam Artvinli erkekler, ben Artvin’de yaşayan bir kadınım

Selam Artvinli erkekler, ben Artvin’de yaşayan bir kadınım

Selam Artvinli erkekler, ben Artvin’de yaşayan bir kadınım

Artvin

Selam Artvinli erkekler, ben Artvin’de yaşayan bir kadın olarak buradan size sesleniyorum. Uzun zamandır yalnızım ve artık hayatıma bir erkek arkadaş katmak istiyorum. Benim gibi kendine güvenen, ne istediğini bilen, dürüst ve saygılı erkeklerle tanışmak istiyorum.

Artvin’in her ilçesinde güzel yerleri gezdikten sonra, keyifli sohbetler edebileceğim bir erkek arkadaş arıyorum. Şehirdeki tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve lezzetli yemekleri keşfetmek istiyorum. Karagöl, Şavşat, Borçka, Yusufeli, Hopa, Arhavi, Murgul gibi ilçelerimizde gezebiliriz.

Ben 30 yaşındayım, 1.65 boyundayım, kahverengi gözlüyüm ve kumral saçlara sahibim. Kendime bakmayı seviyorum ve spor yapmayı da ihmal etmiyorum. Spor salonuna gitmek, yürüyüş yapmak ve yoga yapmak hobilerim arasında yer alıyor. Ayrıca kitap okumak, müzik dinlemek ve yemek yapmak da keyif aldığım aktiviteler arasında.

Artvin’de erkek arkadaş arayan kadınlar gibi ben de internet üzerinden araştırma yaptım ve erkeklerin genellikle “Artvin bayan arkadaş“, “Artvin bayanlar“, “Artvin evlenmek isteyen bayanlar“, “Artvin sevgili arayan bayanlar” gibi anahtar kelimeleri kullandığını gördüm. Ancak benim burada aradığım bir evlilik değil, öncelikle arkadaşlık. İleride birlikte karar verirsek evlilik de düşünebiliriz.

Eğer benimle tanışmak isterseniz, yorumlar kısmından kendinizi tanıtan mesajlarınızı bekliyorum. Lütfen dürüst ve samimi olun.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Cemil dedi ki:

    26 yasinda erkek arkadaş istermisin

  2. Sinan dedi ki:

    Merhaba ismim sinan 32 yaşındayım artvinliyim şavşatta oturuyorum karşındakinden beklediğim beni sevsin yeter başka bişey istemiyorum

Yorum Yaz