Detaylı Arkadaş Arama:

evlenmek için erkek arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
evlenmek için erkek arkadaş arıyorum

merhaba evlilik düşüncem var evlilik niyeti olan erkeklerle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum benim gibi bir kızı hemen kabul edecek evlilik isteyecek bir erkek arkadaş arıyorum evlilik için ciddi olmak gerekli evlilik önür boyu sürecek bir birlikteliktir ona göre yaklaşırsanız birbirimizi tanıyıp evlenmek için adımlar atabiliriz

evleneceğim erkeğin öncelikle kendini bilen olgun bir erkek olması gerekli cıvık erkeklerden hoşlanmam benim gibi kararlı ve ne istediğini bilen bir erkek olmalı

evlenmek için erkek arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Turgay dedi ki:

    Slm merhaba ben turgay 38yaşındayım ciddi evlilik arıyorum tanışmak isterim 0/5/5/25981281

  2. Sahin dedi ki:

    Selam nensahin Ankarada yaşıyorum dulum esim vefat etti evlenmek amaciyla omur boyu birlikte olabilacagim bir bayan ariyorum.belkide bu sizsinizt tel 0 506 407 96 18

  3. Ömer dedi ki:

    Merhaba Ömer 28 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum çiti düşünen Bir hafendiye evlenmek için arıyorum

  4. veysel dedi ki:

    istanbuldan veysel 41 yaşındayım eşimden ayrıldım.tanışmak istiyorum 0/5/3/50580186

  5. Hamit dedi ki:

    Selamün aleyküm hayırlı akşamlar ben rizeli 36 yaşındayım evlenmek yuva kurmak istiyorum samimi ciddi dürüst hanımlar tercihim

  6. Hamit dedi ki:

    Selamün aleyküm hayırlı akşamlar ben rizeli 36 yaşındayım evlenmek yuva kurmak istiyorum samimi ciddi dürüst hanımlar tercihim

  7. Ferhat kale dedi ki:

    Mrh. Ben. Ferhat ankaraliyim ama yurtdisinda. Yasiyorum bu guzel ulkede yanliz yasiyorum benimle bir ömur boyu yasayacak guzel bayanla evlenmek istiyorum Burda evim araban guzel is var maddi durumun iyi sukur olsun. Wapsap
    004673!!764!!!73!!06

  8. ahmet dedi ki:

    selam 65 yaşındayım ankara da yaşıyorum bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/32614761

  9. Tuncay dedi ki:

    Slmlar ben 100/ 10 görme engelliyim emekliyim canakkalede evim var arti köy evim var yasim 52 cok ciddiyim benim gibi görme engelli dürüst ciddi bir bayanla evlilik düşünüyorum yaş kıritelim . 35 . Ve 50 yas arasi bayanlarin aramasini bekliyorum telim 0 531 o 83 86 98

  10. barış dedi ki:

    selamlar bayanlar citi olan bekliyorum almanıyada türk bayanlar suriyelı bayanlar bekliyorum 35 ile 40 arasi

  11. Adem dedi ki:

    Merhaba canım ben kapodokya adem 5448058245

  12. ismet KIYAK dedi ki:

    Merhaba senin gibi güzel bir bayanla tanısmak ve görüșmek ișteyim isim ismet KIYAK karadenizlim tekirdag çorlu da yașıyorum 28 yașındayım hiç evlenmedim evlenmek iștiyen bir bayanla tanısmak iștiyorum benim niyetim ziti benimle tanısmak isteyim bayanları bekliyorum bana mesaj atsın ben arayım onu telefon nurmaram Buda var 0/5/4/52316957

  13. Duran çölcü tlf 0535 941 63 21 dedi ki:

    Ben duran konya alevi 62 yaşında emekliyim eşim 4 sene önce vefat etti 50 ve 60 yaş arası ciddi tesettürlü bir bayan arayorum fakir olsun mağdur olsun niyeti citti olsun can yoldaşı olacak bir birimize destek olacak insanın çirkini güzeli olmaz iyi ahlaklı kötü ahlaklı olur

  14. Gafur dedi ki:

    Ciddi evlilik bayan arıyorum Facebook adresim Abdul gafur yavuz

  15. ÖMER dedi ki:

    MERHABA BEN KONYA DAN ÖMER 42 YAŞINDATYIM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM UYARSA 0/5/5/4 919 03 36 VEYA prens_omer31@hotmail.com ADRESİNDEN DÖNÜŞ YAPARSINIZ HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM…

  16. Egemen dedi ki:

    Mrb. Bende evlilik için talibimi arıyorum 43 yasında yakışıklı bir erkeğim.

  17. özgen torun dedi ki:

    slm cidi bul bayanlar arasin bosanmis durt olsun cidi olsun ben ozden 0/5/3/5 7815084

  18. muharrem dedi ki:

    slm adım muharrem
    zonguldak
    dul bir bey
    olgun yaşda
    yaşım 66
    citdi iseniz telimi arayın tanışalım tel 0/5/3/54602953

  19. muharrem dedi ki:

    slm ben dul yaş 66 citdi bir bayan evlenmek isdiyen varsa ben citdi bir yuva kurmak isdiyorum
    zonguldakda yaşıyorum
    emekliyim
    yaş 66
    tel 0/5/3/54602953

  20. şevket dedi ki:

    izmir yaziom kadın ruhundanlayan biriyim anlatılmaz konuşmak tanımak gerekir 0/5/4/5 474 76 28

  21. muharrem dedi ki:

    slm tanışmak isderim 66 dulum tel: 0/5/3/54602953

  22. mustafa dedi ki:

    Hayirli gunler ben mustafa guvenilir ve dinine dadik sevgi dolu bir bayan arkas ariyorum 0/5/3/84372314

  23. Selcuk dedi ki:

    Olur bayan

  24. Ahmet dedi ki:

    Merhaba tam aradığınız olgun yetişkin kisiyim yurt dışında yaşıyorum 61 yaşındayım hiç bir kötü alışkanlığım yoktur sağlıklı dinç durum

  25. Adem dedi ki:

    Slm nasılsınız

  26. KAZIM dedi ki:

    merhaba adım kazım38 yaşındayım bekarım yalnız yaşıyorum 1.70 boyundayım 70 kğ eskişehir de ikamet ediyorum seninle gerçekten tanışıp evlenmek istiyorum hiç bir kötü alışkanlığım yok içki kumarım yoktur beş vakit namazımı kılıyorum kuran-ı kerim okuyorum ,yalnızlıktan çok sıkıldım şimdiye kadar hiç evlenmedim ,eğer sende ciddiysen seninle gerçekten mutlu bir yuva kurmak istiyorum ,hayatımın baharını yaşayabileceğim bir ömür boyu yastığa baş koyacağım herşeyimi paylaşacağım can yoldaşım olurmusun cvabın evetise mesajını bekliyorum not ciddi olmayanlar yazmasın ben asla yalanı sevmiyorum

    1. Ömer dedi ki:

      Ben evlenmek için citen Bir bayan arıyorum

Mesajınız