Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Burdur bayan evlenmek istiyorum ilanları

Burdur bayan evlenmek istiyorum ilanları

Burdur bayan evlenmek istiyorum ilanları

Burdur bayan evlenmek istiyorum ilanları

Erkek arkadaş arıyorum. Samimi ve güzel bir erkekle evlenmekle ilgileniyorum. İlgi alanlarımız ve düşüncelerimiz hakkında konuşarak arkadaş edinebiliriz. Evlilik konusunda ciddiyim, hiçbir şey değil. Sevdiğim kişiyle evlenmek istiyorum, ben de öyle düşünen erkeklerle arkadaş olmak istiyorum. 5 veya 10 günlük arkadaşlıktan sonra iyi anlaşabilirsek, evliliğe geçebiliriz.

Burdur bayan evlenmek istiyorum ilanları

Bu şehirde bir arkadaş arıyorum. flört etmek için bir erkeğe ihtiyacım var. Burada çok yalnızım ve şimdi bir erkeğe ihtiyacım var. Kız arkadaş arıyorsanız lütfen benimle iletişime geçin.

Yorumlar
  1. Hasan dedi ki:

    Slm,ben de BURDUR da bir kurumda memur olarak çalışıyorum. Üniversite mezunuyum, bayan arkadaş arıyorum. Boyum 180, kilo 80. 5518851280…

  2. mehmet dedi ki:

    slm nasılsın ben mehmet ıstanbul yasım 48 tanısmak ısterım 5065668212

  3. Mehmet dedi ki:

    Slm ismim Mehmet burdurda yaşamaktayım yaşım 42 burdurda kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım ailemle beraber yaşamaktayım niyetim ciddi evlilik arıyorum burdurda yasiyomussunuz ciddi evlilik dusunuyosaniz tanisalim diyecektim 05010771985 bu benim numaram whatsapdanda yazabilirsiniz arayabilirsiniz herzaman tanışmak için.

Yorum Yaz