Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Bilecik’te yaşayan 26 yaşında bir kadınım yeni insanlar tanımak istiyorum

Bilecik’te yaşayan 26 yaşında bir kadınım yeni insanlar tanımak istiyorum

Bilecik’te yaşayan 26 yaşında bir kadınım yeni insanlar tanımak istiyorum

Merhaba Bilecikli beyler! Ben Bilecik’te yaşayan 26 yaşında bir kadınım ve burada yeni insanlar tanımak istiyorum. Arkadaşlık ilanı vermek biraz garip gelse de neden olmasın ki? Belki de hayatımın aşkını burada bulabilirim. Kendim hakkında biraz bahsedeyim; ben oldukça neşeli ve pozitif biriyim, yeni deneyimlere açığım ve açık fikirliyim. Ayrıca spor yapmayı seviyorum ve sağlıklı bir yaşam tarzı benim için önemli.

Bilecik’e göre oldukça küçük bir ilçede yaşıyorum, ancak etrafımda birçok ilçe var. Örneğin Bozüyük Arkadaş, Osmaneli Arkadaş, Söğüt Arkadaş, Gölpazarı Arkadaş, Pazaryeri Arkadaş gibi. Bu ilçelerin hepsinde farklı aktiviteler yapılabilir ve farklı yerleri gezebiliriz. Mesela Söğüt’ün Osmanlı tarihi açısından önemi büyük, burada yapacağımız bir geziyle tarihle iç içe olabiliriz. Ya da Gölpazarı’ndaki doğal güzelliklerin tadını çıkarabiliriz.

Kendimden bahsettim, şimdi de nasıl bir erkek arkadaş aradığımı anlatayım. Öncelikle, benim gibi pozitif ve neşeli biri olması önemli. Ayrıca, dürüstlük ve sadakat benim için çok önemli değerlerdir. Benimle ortak noktalarımızın olması da güzel olurdu, örneğin spor yapmaya meraklı biri olursa beraber spor yapabiliriz.

Bilecik’te bayan arkadaş ararken kullandığı anahtar kelimeleri araştırdım ve en sık kullanılan kelimeler şunlar: “Bilecik bayan arkadaş“, “Bilecikli kadınlar“, “Bilecik’te flört

Etiketler:

Yorumlar
  1. Barutt dedi ki:

    Merhaba canım bileciknmerkezde yaşıyorum 5464634754 bana bu numaradan ulasabilirmisin

  2. Mustafa dedi ki:

    Merhaba yaş 38 bekarım spor aktiviteleri severim bana ulasirsaniz konuşalım 05056157470

  3. Ugur05068475837 dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen kızlar arasın 0506,847,58,37

  4. can dedi ki:

    Merhaba ben can bilecikte yaşıyorum sizinle tanışmak isterim

Yorum Yaz