Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Ben Aydın’da yaşayan bir kadınım ve arkadaşlık ilanım

Ben Aydın’da yaşayan bir kadınım ve arkadaşlık ilanım

Ben Aydın’da yaşayan bir kadınım ve arkadaşlık ilanım

Aydın

Sevgi dolu merhabalar Aydın’ın yakışıklı erkekleri! Ben Aydın’da yaşayan bir kadınım ve hayatıma renk katacak, benimle birlikte güzel anılar biriktirecek bir erkek arkadaş arıyorum. Kendim hakkında biraz bilgi vermek istiyorum, 28 yaşındayım, 1.68 boyundayım ve 58 kiloyum. Koyu kahverengi saçlarım ve ela gözlerim var. Boş zamanlarımda kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

Aydın’da yaşayan biri olarak, birçok güzel ilçemiz var. Kuşadası, Didim, Söke, Germencik, Nazilli, Kuyucak ve Sultanhisar gibi ilçelerimizde zaman geçirmekten keyif alıyorum. Özellikle Kuşadası, sahil şeridi ve tarihi dokusuyla benim favori ilçelerim arasında yer alıyor.

Aydın’da yaşayan erkeklerin Google’da bayan arkadaş ararken kullandığı anahtar kelimeler arasında “Aydın’da kadın arkadaş arıyorum“, “Aydın’da sevgili arayanlar“, “Aydın bayan arkadaş ilanları” gibi terimler yer alıyor. Ancak benim için önemli olan, sadece bir flört aracı olarak kullanılmayacak, samimi ve kalıcı bir ilişki isteğidir.

Benim aradığım özellikler arasında, dürüstlük, sadakat, saygı, sevgi ve anlayış gibi temel değerler yer alıyor. Benimle birlikte güzel anılar biriktirecek, beni güldürecek ve romantik sürprizler yapacak bir erkek arkadaş arıyorum. Eğer sen de benim gibi düşünüyorsan, beni tanımak istersen, bekliyorum.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Burak dedi ki:

    Merhaba ben Burak. Kuşadası’nda yaşıyorum 44 yaşındayım. Tanışmak istersen bana 542 7896506 dan ulaşabilirsin.

  2. mehmet dedi ki:

    @gunes1587
    tıvıtır mesaj gönder
    bekarım

  3. Cumali dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen bayanlar arasın 0506,847,58,37

Yorum Yaz