Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Batman Şehrinde Yaşayan Güzel Bir Kadın Arıyor!

Batman Şehrinde Yaşayan Güzel Bir Kadın Arıyor!

Batman Şehrinde Yaşayan Güzel Bir Kadın Arıyor!

Batman

Batman Şehrinde Yaşayan Güzel Bir Kadın Arıyor!

Merhaba, ben Batman şehrinde yaşayan bir kadınım ve bu şehirde yeni insanlarla tanışmak ve belki de özel biriyle arkadaşlık kurmak istiyorum. Benim için arkadaşlık, güvenilirlik, dürüstlük ve saygı gibi değerler önemlidir.

Kendim hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, 28 yaşındayım ve iş hayatımda oldukça başarılı bir kariyerim var. Ancak özel hayatımda biraz yalnız hissediyorum ve bu yüzden burada, sizinle tanışmak için bir ilan vermek istedim.

Benimle aynı şehirde yaşayan, benim gibi dürüst, samimi, eğlenceli ve olgun bir erkek arkadaş arıyorum. İdeal olarak, benimle birçok ortak noktaya sahip olacak ve hayatı dolu dolu yaşamaktan keyif alan biri olmalısınız.

Batman şehrindeki arkadaşlık ile ilgili olarak, bu şehirde yeni insanlarla tanışmak için birçok farklı seçenek var. Örneğin, burada birçok farklı kafe, restoran ve bar var ve bu yerlerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ayrıca, şehirdeki spor kulüplerine katılarak veya yerel etkinliklere katılarak da yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Batman bayan arkadaş, Batman erkek arkadaş, Batman’da yeni insanlarla tanışmak, Batman’da eğlenceli aktiviteler, Batman’da samimi ilişkiler,

Eğer siz de benim gibi burada yeni insanlarla tanışmak ve belki de özel biriyle arkadaşlık kurmak isterseniz, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Cumali dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen kadınlar arasın 0506,847,58,37

  2. Zeynal Bilgin dedi ki:

    ♥️ HATİCE. HANIM. İYİ. AKŞAMLAR. ♥️
    NASILSINIZ İYİMİSİNİZ BEN ZEYNEL UZMAN DOKTORUM. SİZİ ÇOK BEĞENDİM ÇOK GÜZELSİNİZ İZNİNİZ OLURSA SİZİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM
    TEL. 0538 457 24 54. MESAJ ATARSANIZ SİZE DÖNERİM
    ♥️ En. İçten. Sevgi. ve. Saygılarımla. ❤️

Yorum Yaz