Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Bartın’da Yaşayan Bir Kadın Arıyor: Arkadaşlık İlanı

Bartın’da Yaşayan Bir Kadın Arıyor: Arkadaşlık İlanı

Bartın’da Yaşayan Bir Kadın Arıyor: Arkadaşlık İlanı

Bartın’da Yaşayan Bir Kadın Arıyor: Arkadaşlık İlanı

Merhaba, ben Bartın’da yaşayan bir kadınım ve burada yeni insanlar tanımak istiyorum. Kendime uygun bir erkek arkadaş arıyorum. İlişkilerimde dürüstlük, sadakat ve güven çok önemlidir. Bu yüzden benimle aynı değerleri paylaşan birini arıyorum.

Bartın’da yaşayan bir kadın olarak, burayı çok seviyorum. Bu şehirde gezilecek yerler, tarihi mekanlar ve güzel plajlar var. Ayrıca Bartın’ın ilçeleri de çok güzel. Amasra, Kurucaşile, Ulus ve diğer ilçelerde gezilecek yerler var. Bu yerlerde güzel vakit geçirebileceğim bir arkadaş arıyorum.

İlişkilerimde samimiyet ve açıklık benim için çok önemli. Karşımdaki kişiyle konuşurken her zaman doğruyu söylerim ve aynı şeyi beklerim. Birbirimize güven vermemiz ve birbirimize saygı göstermemiz gerekiyor. Benimle aynı fikirleri paylaşan birini arıyorum.

Bartın’da yaşayan erkeklerin bayan arkadaş ararken kullandığı anahtar kelimeler arasında ‘Bartın’da bayan arkadaş‘, ‘Bartın’da kadın arıyorum‘, ‘Bartın’da sevgili arayanlar‘ gibi kelimeler bulunuyor. Benim gibi Bartın’da yaşayan bir kadınla tanışmak isteyen erkekler için bu ilanı yazıyorum.

Eğer siz de benim gibi Bartın’da yaşayan bir kadınla tanışmak istiyorsanız, lütfen bana mesaj gönderin. İlişkilerimde dürüstlük, samimiyet ve açıklık çok önemlidir. Bu değerleri paylaşan biriyle tanışmak istiyorum.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Tolga dedi ki:

    Bartın’da yaşıyorum güven sıkıntısı çekmek istemiyorsan ulaş😉

Yorum Yaz