Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Erkek Arkadaş İlanları » Arkadas arıyorum

Arkadas arıyorum

Arkadas arıyorum

Merhaba, ben Gökhan. Eşimden ayrıldım ve yalnız yaşıyorum. Çocuğum yok ve gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum. Hayatıma renk katacak, benimle sohbet edecek, güzel vakit geçirecek bir bayan arkadaş arıyorum. Yalnızlık gerçekten zor ve mutlu olmak istiyorum.

Ben ciddi bir ilişki arayan, evlenmek isteyen, uyumlu bir partner bulmak isteyen biriyim. Karşımdaki kişinin de benim gibi düşünmesini isterim. Benimle tanışmak isteyen güzel bayanlar lütfen bana ulaşın. Sıfır beşyüz kırkdört ikiyüz altmış onbeş altmış iki numaralı telefondan arayabilir veya mesaj atabilirsiniz.

Ayrıca beni arkadaşlık sitesi veya evlilik sitesi üzerinden de bulabilirsiniz. Bu sitelerde ücretsiz üye olabilir, bedava mesajlaşabilir, online randevu alabilir, kişilik testi yapabilir ve uyumlu partnerlerle tanışabilirsiniz. Bu siteler çok güvenilir ve kaliteli hizmet veriyorlar.

Ben yalnızlıktan kurtulmak ve mutlu olmak istiyorum. Siz de benim gibiyseniz, lütfen bana ulaşın. Belki de aradığımız aşk, sevgili, flört, sohbet, tanışma ve evlilik burada bizi bekliyor. Haydi durmayın, bana yazın!

: Arkadaşlık sitesi : Evlilik sitesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz