arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
arkadaş arıyorum

selam ilk defa arkadaşlık sitesine giriyorum nasıl şeyler yazılır bilmiyorum ama içimden geldiği gibi yazmak istiyorum arkadaş arıyorum benim gibi arkadaşlık için gelmiş kişiler ile mesajlaşmak istiyorum hemen telefon numaramı veremem bu doğru değil ama tanıdıkca ısınırsam arkadaşlığımız ilerler

arkadaş arıyorum

aradığım kişinin fiziksel özellikleri görsel olarak hiç önemli değil ama tabiki güçsüz kuvvetsiz biriylede sevgili olmak istemem erkek dediğin güçlü kuvvetli olur kolları çok güclü olur neyse ne konularına girdim beni mutlu edecek ve mutlu edebileceğim arkadaşlıklar kurmak için burdayım

arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. İsmail dedi ki:

    Hangi ilde yaşıyorsunuz. Kaç yaşınızdasınız

  2. burak can05342050274 dedi ki:

    Selam guzel bayan sizinle tanişmak istiyorum

    1. Nadir dedi ki:

      Merhaba hanımlar iyi günler
      Ben Nadir – From Europe
      Olgun Bekar Bir Beyim
      Türkiye heryerden
      Şehir fark etmez
      Evlilik amaçlı ciddi dürüst
      Bir hanım efendiylen
      Evlenmeyi düşünüyorum
      Dul bekar fark etmez
      Ciddi Dürüstseniz
      Sizleri bekliyorum
      Ne istediğini bilen oturaklı
      Nezaketli Saygılı hanımlar.
      Ayrıca Yaş takıntısı yaşa takıntılı olan
      Ne istediğini bilmeyen maceracı
      Şımarık dengesiz saygısız
      Kendini bilmeyen bayanlar aramasın
      38 46 Yaş arası dürüst bayanlar.
      N-0090/5/4/18869704
      Watsap0090/5/4/18869704
      N-4417 240 755 03
      WatsapN-4417 240 755 03
      Not sadece watsap ulaşabilirsiniz

  3. hasan dedi ki:

    ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 35 46 arası 0/5/0/56764249

  4. hasan dedi ki:

    ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 35 46 arası o beş o beş 6764249

  5. Mustafa kahraman dedi ki:

    Merhaba mustafa ben ankaradan tanımak isterseniz 5469431246

  6. muharrem dedi ki:

    tel 0/5/3/54602953

  7. Fırat dedi ki:

    22 yaşındayım sporcuyum istanbulda yaşıyorum siDen bir şans istiyorum

  8. Can dedi ki:

    Can 0/5/4/3 521 59 27

  9. Samet dedi ki:

    Sizinle tanışmak isterim

  10. Soner dedi ki:

    Merhaba zonguldak caycumada n soner ben dul bayan arkadaş arıyorum konuşmak isteyen eğlenceli dost hayatı yaşamak isteyen bayan ariyorum

  11. Soner dedi ki:

    Merhaba zonguldak caycumada n soner ben dul bayan arkadaş arıyorum konuşmak isteyen eğlenceli dost hayatı yaşamak isteyen bayan ariyorum5382148667

  12. Hilmi dedi ki:

    Slm nasılsın

  13. MUSTAFA dedi ki:

    40 yaş üstü evli olmayan bayanlarla aşk yaşamak istiyorum vatasaptan yazın veya arayın sevgili olalım0/5/5/50504932

  14. Yusuf dedi ki:

    Sana cok isindim benimle tanışmak istiyorum

  15. ibrahim dedi ki:

    kirikalede yasiyorum sizinle tamismakve ilerde anlasabilirsek izdivac yapmak istiyorum tanismak istersen telno mesaj at sizedoneri

  16. Metin dedi ki:

    Bayan arkadaş arıyorum

  17. Memet dedi ki:

    Merhaba ben memet yaşım 38 kilolu bayanlarda hoşlanıyorum yaş sınırı 40 veya 50 aramaları bekliyorum telefon 0/5/4/49164041

  18. Yunus dedi ki:

    Merhaba sizinle tanışmak istiyorum 38yaşında180 bu 85 kg buğday tenli biriyim biraz yapılı güçlü kuvvetli bir beyim tanışmak arkadaş olmak istiyorum sizcede uygunsa0/5/3/72500448

  19. Selcuk dedi ki:

    Mrhba arkadaslik icin burdayim 0/5/3/4/6566368 Van cagri yada msj inizi bekliyom

  20. Erol dedi ki:

    Mrb cok güzelsiniz ve çokda masum gibi duruyosunuz

  21. Tayfun ben dedi ki:

    Pisman olmansin tlf at aricam aradıhın benim

  22. baymete dedi ki:

    mererba güzelim. niye çk düşünüyon.ben burdayım.ara beni derdine ortak olayım.mutsuzluğun bana çok dokundu.0/5/0/52093212

  23. BURHAN dedi ki:

    bende enı ıstıyom 0/5/3/69315188 msj at

  24. levent dedi ki:

    yatak arkadaşı arıyorum olgunum erkeğimtabiki

  25. nusret palabıyık dedi ki:

    merhaba nasılsınız sizinle ikinci baharı yaşamak isterim ne dersiniz

  26. Süleyman dedi ki:

    Merhaba nasılsınız tanışalım mı ileriye dönük düşünürseniz bekarım yaşım 34 ismim Süleyman ısparta lıyım 0/5/5/30748851

  27. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu 0/5/3/4/8505163

  28. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarım sizi tanımak isterim WhatsApp numaram bu 0/5/3/4/8505163

  29. Sinan dedi ki:

    Mrb çok tatlı bir kadınsınız öyle hissettim,tanisabilirmiyiz

  30. Sebo dedi ki:

    Merheba sizinle tanışmak istiyorum sebo 05161661613

    1. Nadir dedi ki:

      Merhaba hanımlar iyi günler
      Ben Nadir – From Europe
      Olgun Bekar Bir Beyim
      Türkiye heryerden
      Şehir fark etmez
      Evlilik amaçlı ciddi dürüst
      Bir hanım efendiylen
      Evlenmeyi düşünüyorum
      Dul bekar fark etmez
      Ciddi Dürüstseniz
      Sizleri bekliyorum
      Ne istediğini bilen oturaklı
      Nezaketli Saygılı hanımlar.
      Ayrıca Yaş takıntısı yaşa takıntılı olan
      Ne istediğini bilmeyen maceracı
      Şımarık dengesiz saygısız
      Kendini bilmeyen bayanlar aramasın
      38 46 Yaş arası dürüst bayanlar.
      N-0090/5/4/18869704
      Watsap0090/5/4/18869704
      N-4417 240 755 03
      WatsapN-4417 240 755 03
      Not sadece watsap ulaşabilirsiniz

  31. abdulkerim dedi ki:

    selam ben sizi yakından tanımak isterim antepliyim maddi durumum çok iyi

  32. Hasan dedi ki:

    Merhaba arkadas iyi ulumani dilerim iyi bir arkadaşa bulurusu mumarim

  33. Murat dedi ki:

    Slm canım ben murat watasapp 0/5/5/38070466

  34. beki dedi ki:

    selam sizi çok beğendim isterseniz arkadaş ola biliriz sizi mutlu edebilmek için elimden geleni yaparım inanın bana ulaşın cityim 0/5/4/6 694 14 11 ismim bekir

  35. Yanlizkalp dedi ki:

    Merhaba tanisalimi

  36. Mehmet dedi ki:

    BEN Mehmet konyadan yaşıyom bu siteye ilk defa girdim sizinle tanışmak sizi tanımak istiyorum

  37. Mehmet dedi ki:

    Herkese iyi günler

  38. alper dedi ki:

    Merhaba güzel ve tatlı bayan senle tanışmak isterim numaram 0/5/4/2.603.83.66

  39. Okan dedi ki:

    Mhb ben okan seni tanimak isterim sende isterse ben okan austuralyada yasiyom orta yasliyim sence uygunsa watsaptan ulasabilirsin saygilar + 61 416127853

  40. murat dedi ki:

    merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren olgun bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 0/5/5/4 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

Mesajınız