arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
arkadaş arıyorum

selam ilk defa arkadaşlık sitesine giriyorum nasıl şeyler yazılır bilmiyorum ama içimden geldiği gibi yazmak istiyorum arkadaş arıyorum benim gibi arkadaşlık için gelmiş kişiler ile mesajlaşmak istiyorum hemen telefon numaramı veremem bu doğru değil ama tanıdıkca ısınırsam arkadaşlığımız ilerler

arkadaş arıyorum

aradığım kişinin fiziksel özellikleri görsel olarak hiç önemli değil ama tabiki güçsüz kuvvetsiz biriylede sevgili olmak istemem erkek dediğin güçlü kuvvetli olur kolları çok güclü olur neyse ne konularına girdim beni mutlu edecek ve mutlu edebileceğim arkadaşlıklar kurmak için burdayım

arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Samet 5536534363 dedi ki:

    0/5/5/26534363 ben Samet İstanbul’da yaşıyorum bekarım kendime ait evim aracım var yakışıklı biriyim işim gücüm yerinde maddi sıkıntım yok kendini bilen bayan arkadaş arıyorum temiz güzel bakımlı İstanbul içi 30 yaş üssü bayanlar beni arayın tanışalım yada meil atın watsap mevcutt.
    0/5/5/26534363
    sametgenc531@gmail.com

  2. Bülent dedi ki:

    Kapali Bayanlan sohbet etmek istzerim.

  3. Hakan dedi ki:

    Merhaba ben istanbul dan iyibir bayanla tanışmak isterim yaşım 36 boy 170 kilo kilo 68 mavi gözlü

  4. bunyos05443139173 dedi ki:

    merhaba bayanlar tanışmak istiyorum bekarım 0/5/4/43139173

  5. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  6. ünal dedi ki:

    slm türbanlı bayanlara bayılırım istanbuldan ünal sizinle arkadaş olmak istiyorum 0/5/3/24179387

  7. mehmet dedi ki:

    ben şanlıurfa birecikliyim arkadaşlık isteğimi kabul ediyorsan telefon numaranı ata bilirsin cidiysen

  8. Hakan dedi ki:

    Slm ben Hakan yaş 42 kumralim sizinle tanışmak isterim niyetim ciddi anlamda sadece evlilik yapacak bir insan arıyorum arayın tanışalım bekliyorum 0/5/4/25305725

  9. ismailk dedi ki:

    bende aynı sizin gibi ilk olacak. daha doğrusu hiç kapalı arkadaşım olmadı . kimbilir belkide doğru kişilerizdir.

  10. Mesut dedi ki:

    Merhaba ankaradan ben mesut tel 0/5/3/26382817

  11. NEBİ dedi ki:

    merhaba güzel çok tatlı duruşun var tanışalım kısa yazdım 0/5/3/6 960 76 33

  12. Muhammed dedi ki:

    Merhabalar hanımlar 20 yaşında mavi gözlü 1.71 boyunda buğday tenli birisiyim arayışım arkdaşlık yaş farketmez kaç olursa olsun hiç farketmez sivaslıyım sivasta yaşıyorum Ciddi Anlamda Güzel bir ilişki yaşamak isteyen hanımefendiler arayabilirsiniz iyi günler dilerim whatsapp mevcuttur meaajlarınızı bekliyorum umarım yazılanlardan az çok birşeyler anlamışsınızdır 551 984 36 61

  13. Abdullah dedi ki:

    Merhaba ben a.emre eğitimli kültürlü kendini bilen ve ne istediğini bilen ve aradığınız vasıflarda samimi dürüst insanım telim ,0/5/3/196a66988

  14. Tyebuz dedi ki:

    Maddi manevi olarak ayakları üzerinde duran bakımlı tertipli programli titiz sözü özü bir insanım kültürlü düzenli şeffaf net ve kendi halinde yaşayan sakin bir insanım huzurlu mutlu bir yuva kurmak istiyorum tek dileğim bu

  15. Samet dedi ki:

    0/5/5/26534363

  16. Samet dedi ki:

    Merhaba ben Samet 35 yaşındayım bekarım İstanbul’da yaşıyorum 1’80 boyunda 80 kiloda beyaz tenli atletik yapılı biriyim. Aslan burcuyum hayatıma mutluluk katacak beni anlayabilecek sevebilecek aşk arayan biriyim sevgi ve mutluk oldukça bulduğum bayanı asla yarı yolda bırakmam ve ihanet etmem. Ciddi biriyim sosyal birisiyim kamuda çalışıyorum halim vaktim yerinde ne arasını bilen 30 ila 45 yaş arası İstanbul’da yaşayan veya İstanbul’a gelebilecek tanışabilecek bayan arıyorum cok ciddiyim kararlıyım aradığımı bulmak ümidiyle herşey nasip umarım bende nasibime kavuşurum iyi ve güzel niyeti olan bayanlarla konuşmak tanışmak isdiyorum menfaat peşinde olan arkadaşlar uzak dursun yazacaklarım bukadar kendimi daha çok anlatırdım ama birazda tanışırken anlatmak isdiyorum. Beni tanımak isteyen bayanlara açığım bekliyorum saygılar.

  17. CENGİZ dedi ki:

    Slm olgun hanımlar ben cengiz 178 boy 75kilo dürüst sırdas hoş sohbeti dinlemesini bilen tecrübeli seyahat etmeyi eglenmeyi seven biriyim ozgur sirdas olgun bayanlar güven içersinde çağrı msj beklerim günün 24saati ulaşabilirsiniz 0/5/0/72216013 ok

  18. Nihat dedi ki:

    Aynı düşüncedeyiz, tanımak ve tanışmak isterim

  19. ihsani seven dedi ki:

    Merhaba Nasılsıniz ben ihsani sizinle tanışmak isterim numaram 0/5/3/25541673

  20. Memed dedi ki:

    Ankatamam görmen lazım yakından sohbetimi scak kanlılığmı mahabbetimi tadmam lazm burda ne desem boş beraber bi çay içermiyiz gerisi nasl geliyo sen bile anliyamazsn canm

  21. Muammer dedi ki:

    Hasan Hüseyin Konya da yaşıyorum yas32 kilo 70 boy 170 maddi durumum iyi kirada sıkıntısı yok bana gelecek bayan arkadaş bi çantasıyla çıksın gelsin yaş sınırı 20 ila35 arasıdır bekar durst ahlakı güzel olan ince fikirli ne dediğini bilen kendine değer veren çevresine değer veren hanım hanımcık evini temiz tutan adam gibi adam olmalı wasassp nom 0/5/5/22821473 cep telefonu 0/5/4/28461473

  22. murat dedi ki:

    merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren olgun bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 0/5/5/4 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

    1. Poyraz dedi ki:

      Sen yerim seni ben ellerin olsun diye mi bu kadar çok şey

  23. Okan dedi ki:

    Mhb ben okan seni tanimak isterim sende isterse ben okan austuralyada yasiyom orta yasliyim sence uygunsa watsaptan ulasabilirsin saygilar + 61 416127853

  24. alper dedi ki:

    Merhaba güzel ve tatlı bayan senle tanışmak isterim numaram 0/5/4/2.603.83.66

  25. Mehmet dedi ki:

    Herkese iyi günler

  26. Mehmet dedi ki:

    BEN Mehmet konyadan yaşıyom bu siteye ilk defa girdim sizinle tanışmak sizi tanımak istiyorum

  27. Yanlizkalp dedi ki:

    Merhaba tanisalimi

  28. beki dedi ki:

    selam sizi çok beğendim isterseniz arkadaş ola biliriz sizi mutlu edebilmek için elimden geleni yaparım inanın bana ulaşın cityim 0/5/4/6 694 14 11 ismim bekir

  29. Murat dedi ki:

    Slm canım ben murat watasapp 0/5/5/38070466

  30. Hasan dedi ki:

    Merhaba arkadas iyi ulumani dilerim iyi bir arkadaşa bulurusu mumarim

  31. abdulkerim dedi ki:

    selam ben sizi yakından tanımak isterim antepliyim maddi durumum çok iyi

  32. Sebo dedi ki:

    Merheba sizinle tanışmak istiyorum sebo 05161661613

    1. Nadir dedi ki:

      Merhaba hanımlar iyi günler
      Ben Nadir – From Europe
      Olgun Bekar Bir Beyim
      Türkiye heryerden
      Şehir fark etmez
      Evlilik amaçlı ciddi dürüst
      Bir hanım efendiylen
      Evlenmeyi düşünüyorum
      Dul bekar fark etmez
      Ciddi Dürüstseniz
      Sizleri bekliyorum
      Ne istediğini bilen oturaklı
      Nezaketli Saygılı hanımlar.
      Ayrıca Yaş takıntısı yaşa takıntılı olan
      Ne istediğini bilmeyen maceracı
      Şımarık dengesiz saygısız
      Kendini bilmeyen bayanlar aramasın
      38 46 Yaş arası dürüst bayanlar.
      N-0090/5/4/18869704
      Watsap0090/5/4/18869704
      N-4417 240 755 03
      WatsapN-4417 240 755 03
      Not sadece watsap ulaşabilirsiniz

  33. Sinan dedi ki:

    Mrb çok tatlı bir kadınsınız öyle hissettim,tanisabilirmiyiz

  34. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarım sizi tanımak isterim WhatsApp numaram bu 0/5/3/4/8505163

  35. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu 0/5/3/4/8505163

  36. Süleyman dedi ki:

    Merhaba nasılsınız tanışalım mı ileriye dönük düşünürseniz bekarım yaşım 34 ismim Süleyman ısparta lıyım 0/5/5/30748851

  37. nusret palabıyık dedi ki:

    merhaba nasılsınız sizinle ikinci baharı yaşamak isterim ne dersiniz

  38. levent dedi ki:

    yatak arkadaşı arıyorum olgunum erkeğimtabiki

  39. BURHAN dedi ki:

    bende enı ıstıyom 0/5/3/69315188 msj at

  40. Tayfun ben dedi ki:

    Pisman olmansin tlf at aricam aradıhın benim

  41. Erol dedi ki:

    Mrb cok güzelsiniz ve çokda masum gibi duruyosunuz

  42. Selcuk dedi ki:

    Mrhba arkadaslik icin burdayim 0/5/3/4/6566368 Van cagri yada msj inizi bekliyom

  43. Yunus dedi ki:

    Merhaba sizinle tanışmak istiyorum 38yaşında180 bu 85 kg buğday tenli biriyim biraz yapılı güçlü kuvvetli bir beyim tanışmak arkadaş olmak istiyorum sizcede uygunsa0/5/3/72500448

  44. Memet dedi ki:

    Merhaba ben memet yaşım 38 kilolu bayanlarda hoşlanıyorum yaş sınırı 40 veya 50 aramaları bekliyorum telefon 0/5/4/49164041

  45. Metin dedi ki:

    Bayan arkadaş arıyorum

  46. ibrahim dedi ki:

    kirikalede yasiyorum sizinle tamismakve ilerde anlasabilirsek izdivac yapmak istiyorum tanismak istersen telno mesaj at sizedoneri

  47. Yusuf dedi ki:

    Sana cok isindim benimle tanışmak istiyorum

  48. Ahmet dedi ki:

    Merhaba

  49. MUSTAFA dedi ki:

    40 yaş üstü evli olmayan bayanlarla aşk yaşamak istiyorum vatasaptan yazın veya arayın sevgili olalım0/5/5/50504932

  50. Hilmi dedi ki:

    Slm nasılsın

  51. Soner dedi ki:

    Merhaba zonguldak caycumada n soner ben dul bayan arkadaş arıyorum konuşmak isteyen eğlenceli dost hayatı yaşamak isteyen bayan ariyorum5382148667

  52. Soner dedi ki:

    Merhaba zonguldak caycumada n soner ben dul bayan arkadaş arıyorum konuşmak isteyen eğlenceli dost hayatı yaşamak isteyen bayan ariyorum

  53. Samet dedi ki:

    Sizinle tanışmak isterim

  54. mehmet dedi ki:

    merhaba arar konuşalım begendim.hursit1965@hotmail.com dan

  55. Can dedi ki:

    Can 0/5/4/3 521 59 27

  56. Fırat dedi ki:

    22 yaşındayım sporcuyum istanbulda yaşıyorum siDen bir şans istiyorum

  57. muharrem dedi ki:

    tel 0/5/3/54602953

  58. Mustafa kahraman dedi ki:

    Merhaba mustafa ben ankaradan tanımak isterseniz 5469431246

  59. hasan dedi ki:

    ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 35 46 arası o beş o beş 6764249

  60. hasan dedi ki:

    ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 35 46 arası 0/5/0/56764249

  61. burak can05342050274 dedi ki:

    Selam guzel bayan sizinle tanişmak istiyorum

    1. Nadir dedi ki:

      Merhaba hanımlar iyi günler
      Ben Nadir – From Europe
      Olgun Bekar Bir Beyim
      Türkiye heryerden
      Şehir fark etmez
      Evlilik amaçlı ciddi dürüst
      Bir hanım efendiylen
      Evlenmeyi düşünüyorum
      Dul bekar fark etmez
      Ciddi Dürüstseniz
      Sizleri bekliyorum
      Ne istediğini bilen oturaklı
      Nezaketli Saygılı hanımlar.
      Ayrıca Yaş takıntısı yaşa takıntılı olan
      Ne istediğini bilmeyen maceracı
      Şımarık dengesiz saygısız
      Kendini bilmeyen bayanlar aramasın
      38 46 Yaş arası dürüst bayanlar.
      N-0090/5/4/18869704
      Watsap0090/5/4/18869704
      N-4417 240 755 03
      WatsapN-4417 240 755 03
      Not sadece watsap ulaşabilirsiniz

  62. İsmail dedi ki:

    Hangi ilde yaşıyorsunuz. Kaç yaşınızdasınız

Mesajınız