Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Erkek Arkadaş İlanları » ankaradan olgun bayan arkadaş arıyorum 😍

ankaradan olgun bayan arkadaş arıyorum 😍

ankaradan olgun bayan arkadaş arıyorum 😍

Merhaba, ben Tuncay. Ankara’da yaşıyorum ve 44 yaşındayım. Boyum 178, kilom 70. Gezmeyi, eğlenmeyi, hayat dolu ve neşeli olmayı seven biriyim. Yalnızlıktan sıkıldım ve kendime uygun bir bayan arkadaş arıyorum.

Benim gibi gezmeyi, eğlenmeyi seven, bakımlı, hayattan zevk almayı bilen, ilgi ve mutluluk arayan, dürüst ve temiz yürekli bir bayanla tanışmak istiyorum. Olgun ve ciddi olanlar tercihimdir. Lütfen boş yere zaman kaybetmeyelim.

Birlikte hayatın tadını çıkaralım. Çay sohbet tadında bir dostluk, muhabbet, arkadaşlık arıyorum. Belki de daha fazlasını… Kim bilir?

Eğer siz de arkadaş arıyorumbayanlarla sohbet etmek istiyorum, evlenmek istiyorumgüzel bayan sohbet i yapmak istiyorum, bayanlarla arkadaşlık kurmak istiyorum diyorsanız, doğru yerdesiniz.

Bu arkadaşlık sitesi nde benimle tanışmak için tek yapmanız gereken bana mesaj atmak veya aramak. Numaram: 0536 490 18 21

Belki de hayatınızın aşkını bulacaksınız. Belki de benimle sevgili bul acaksınız. Belki de bu evlilik sitesi nde evleneceğiniz kişiyle karşılaşacaksınız.

Haydi durmayın, bana yazın veya arayın. Sizi tanımak için sabırsızlanıyorum.

Unutmayın, hayat kısa ve güzel. Bu fırsatı kaçırmayın.

Ben Tuncay,

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz