Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Erkek Arkadaş İlanları » ankaradan olgun bayan arkadaş arıyorum 😍

ankaradan olgun bayan arkadaş arıyorum 😍

ankaradan olgun bayan arkadaş arıyorum 😍

Selam, ben Okan. Ankara’da yalnız yaşıyorum ve 43 yaşındayım. Boyum 178, kilom 70 ve bekarım. Telefon numaram 0536 490 18 21. Ben hayat dolu, neşeli, bakımlı ve dakik bir erkeğim. Zaman sorunu olmayan, ne istediğini bilen, kararlı ve özgüven sahibi bir bayan arkadaş arıyorum.

Ben ciddi bir ilişki aramıyorum, evlenmek istemiyorum. Sadece güzel anlar yaşamak, eğlenmek, sohbet etmek, sevgili olmak istiyorum. Hayat kısa, tadını çıkaralım. Lütfen sadece Ankara’dan bayanlar bana ulaşsın. Benimle tanışmak isteyen güzel bayanlar bana telefonla arayabilir veya mesaj atabilirsiniz.

Ayrıca beni arkadaşlık sitesi veya evlilik sitesi üzerinden de bulabilirsiniz. Bu sitelerde ücretsiz üye olabilir, bedava mesajlaşabilir, online randevu alabilir, kişilik testi yapabilir ve uyumlu partnerlerle tanışabilirsiniz. Bu siteler çok güvenilir ve kaliteli hizmet veriyorlar.

Ben yalnızlıktan sıkıldım ve mutlu olmak istiyorum. Siz de benim gibiyseniz, lütfen bana ulaşın. Belki de aradığımız aşk, sevgili, flört, sohbet, tanışma burada bizi bekliyor. Haydi durmayın, bana yazın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz