Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Yalova bayan yakışıklı erkek telefon numaraları

Yalova bayan yakışıklı erkek telefon numaraları

Yalova bayan yakışıklı erkek telefon numaraları

Yalova bayan yakışıklı erkek telefon numaraları

Ben bir kızım. Güzel bir kişiliğim var, figürüm ve her konuda konuşabilirim Bu şehirde bir arkadaş arıyorum. Bir adam arıyorum. Şimdi bir arkadaşa ihtiyacım var. Güzel ve yakışıklı erkeklerle tanışmak ve arkadaş edinmek istiyorum. Erkeklerden mesaj bekliyorum. Amacım evliliğe adım atmak, arkadaş olduktan sonra iyi geçinir ve düşüncelerimiz uyuşuyorsa arkadaşlıktan sonra ciddi bir ilişki istiyorum. Benim için en önemli şey bir insanın kalbinin güzelliği, yakışıklı olmasını isterim ama ilk önceliğim kalbinin güzelliğidir. Evlenmek isteyen erkeklerle arkadaş olmak istiyorum. Okulu bitirdikten sonra çalışmadım.

Yalova bayan yakışıklı erkek telefon numaraları

Bu şehirde bir arkadaş arıyorum. Bir adam arıyorum. Şimdi bir arkadaşa ihtiyacım var. nasılsın? Şu anda bir erkek arkadaşa ihtiyacım var, adım reanna. güzel ve yakışıklı erkeklerle tanışmak ve arkadaş edinmek istiyorum lütfen bana bir mesaj gönderin. Ben bekarım ve 30 yaşındayım arkadaş olmak istiyorsan önce bana mesaj at istersen sohbet edebiliriz ama şunu da bil ki aşkım internette asla olmayacak çünkü internet arkadaşlığına asla güvenemem . Benimle aynı ilgi alanlarına sahip erkeklerden mesaj bekliyorum. Amacım benimle aynı ilgi alanlarına sahip iyi insanlarla arkadaşlık kurduktan sonra evliliğe doğru adımlar atmak, iyi geçinirsek ve düşüncelerimiz uyuşursa arkadaşlıktan sonra ciddi bir ilişki istiyorum. Benim için en önemli şey bir insanın kalbinin güzelliği, onun yakışıklı olmasını istiyorum, ama önceliğim kalbinin güzelliği. Ciddi ciddi evlenmek isteyen ve düşünceleri benimkiyle örtüşen erkeklerle arkadaş olmak istiyorum.

Yorumlar
  1. Yusuf Ziya Emir dedi ki:

    Merhaba guzel bayan. Ben Yusuf Ziya. Eskisehirde oturuyorum. 0 535 448 74 04. Arayınız beni. Watsabim var. Görüntülü konuşuruz.

  2. Cumali dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen bayanlar arasın 0506,847,58,37

Yorum Yaz