Detaylı Arkadaş Arama:

türbanlı arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
türbanlı arkadaş arıyorum

merhaba türbanlı bayanım gül gibi olduğumu söylerler hakikaten de öyleyim sanırım benim tek amacım seviyeli arkadaşlıklar kurmak düzgün insanlarla namazını kılan bir insanla tanışıp dini vecibelerini yerine getiren salih bir insanla arkadaşlık edip karşılıklı bilgi birikimlerimizden faydalanmak istiyorum ben kendime bu konularda güveniyorum karşımdaki insana çok şey katacağımı düşünüyorum benimle ilgilenen konuşmak isteyen kişiler telefon numarası bırakabilir iki çiftde bişeyler yazabilir ki birçok kişinin içinden dikkatimi çeksin

türbanlı arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Düşünür dedi ki:

    Selam ve muhabbetle, kanımca güzelliğini yaşama bakış açın pekiştiriyor, bilmek dünya ile kaynaşmak Cennet yolunu kolaylaştırır, yaşlıyım yalnızım, ömür boyu İslami konularda çalışmakla gelişiyor, beni doğrudan tanımak için sayfasına göz atarsan yeterli olur. Senin ile arkadaş yakışmazsam bile tanışmak isterim.
    Sağlıklı üzün ömür dileği ile

  2. Mustafa dedi ki:

    Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar güçlü olmalı.

  3. Mehmet dedi ki:

    Mrba yaş 52 van 0/5/3/56582657 uyarsa msj at

  4. Ufuk dedi ki:

    Mrb bekarlm seviyeli arkadaslk için yazdım 0/5/5/20007894

  5. Halil dedi ki:

    Slm ben Halil mersin yas 38 ciddi evlilik arayan bayanlar arasın lütfen niyeti evlilik olan bayanlar arasın 0/5/3/66029197

  6. Ceylan Akay dedi ki:

    Gül gibisin koklamak isterdim. Gülün yapragı olup deva lı senle olurdum. Her konuda tercübeliyim. Namazında olan saygın kişiyim. Mesajınızı eklerim. Seninşegülün solumuna yani ömrümün yettiğince seninim

    1. Murat dedi ki:

      Slm ceylan hanım sizinle tanışmak isterim 0/5/3/1/7/9/7/5/2/6/4

    2. Murat dedi ki:

      Slm Ceylan akay h efendi tanışalım mı ,0/5/3/17975264

  7. Tamer dedi ki:

    0/5/3/2 2066954 beni ara güzel bayan

  8. Sami dedi ki:

    Merhaba olgun kapalı bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/4/5793375

  9. ugur dedi ki:

    534 853 71 35 slm bayanlar arayın tanışalım wasap var 534 853 71 35

  10. Ugur dedi ki:

    534 853 71 35 slm bayanlar arayın tanışalım wasap var

  11. hüsnü dedi ki:

    bayanlar yanlızım yaşım 48 benim gibi yanlız olanlar arasın yada mesaj atsın tanışalm tel 05303489039 adım hüsnü

  12. Halıl dedi ki:

    Merhaba

  13. Halim dedi ki:

    Benim aradığım ve düşündüğüm tipsin telefonum 53339669113

  14. Turan dedi ki:

    Turbanli bayan arkadas ariyorum 25.40 arasi

  15. Halim dedi ki:

    Senin aradığın biriyim o yüzden senin resmini seçtim arkadaş olmak için dürüst olduğun görüntünün den belli gerçekten görüntüleri sensen sen eyer telefonumu yazıyorum görüşelim 0/5/3/3 3866911

  16. davut mardin dedi ki:

    selam ben davut mardinden , msjlaşacak bir dost bayan arıyorum 0/5/3/6 451 62 36 hoşçakalın

  17. ercan dedi ki:

    ben ercan seninle tanışnak isterim namazımı kılarım seni tanımak isterim numaram 0/5/4/26408963 bana mesaj at

    1. salim dedi ki:

      Merhaba ben karabukten salim yaşim 41 bir sicak bir yuva kurmak istiyorum bir gunluk deyil bir ömur boyu mezarakadar benim icki yok kumar yok sigara yok alkol yok kutu alişkanlik yok ben çok citiyim bir evlik istiyorum benle köyde yaşayacak birini ariyorum vasap varmi varsa vasapa ekle dul bayanda olur Suyiyeli olur şapon kizlarda olur cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254

  18. Ozkan dedi ki:

    0/5/4/67464916

  19. Halil dedi ki:

    Merhaba ben halil istanbulda yalnız yaşıyorum 48 yaş 165 boy 70 kilo emekliyim hiç evlenmedim benimle tanışmak istiyorsanız arayın tanışalım tif 0/5/3/4/ 072 10 93

  20. Servet dedi ki:

    Merhaba Nasılsıniz ismim Servet Bursada oturuyorum tanışmak isterseniz 0/5/3/9 558 38 80

  21. Ibrahim dedi ki:

    Merhaba

  22. MT dedi ki:

    Dürüst ve sevgidolü olsun yeter sıfır5yüz33 sıfır31 19 20

  23. Mevlut ergün 05436797221 dedi ki:

    Evlenmek istermisiniz ben afyon müslüman iyi huylu biriyim eşim vefat etti sizde aynı düşüncedeyseniz tanışalım selamlar hayırlı günler 0/5/4/36797221

  24. SAMET dedi ki:

    SLM BEN SAMET BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM YALNIZ YAŞIZ YAŞAYAN BEKAR BİRİYİM Bİ BAYANLA TANIŞMAK ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM İLGİLENEN BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM 0/5/5/57514668

    1. Ahmet dedi ki:

      Selam olgun dürüst güvenilir beyim ist av yak 50ys 168by 75kl uyarsa sizinle tanismak istiyorum samimi güvenilir biriyim ciddi iseniz uyarsa cevap verirseniz sevinirim iyi geceler dilerim 0 553 009 13 32

  25. tuncay dedi ki:

    slm ben ankaradan tuncay ankarada yasayan olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/3 847 01 14

  26. hasan dedi ki:

    ben çok çidi kapalı eş hatun bayan arkadaş arıyorum yaş 37 47 arası ist yaşıyorum 0/5/0/56764249

    1. Murat dedi ki:

      Slm ceylan hanım sizinle tanışmak isterim 0/5/3/1/7/9/7/5/2/6/4

  27. hasan dedi ki:

    ben çok çidi kapalı eş hatun bayan arkadaş arıyorum yaş 37 47 arası ist yaşıyorum 0/5/0/56764249

  28. Serkan dedi ki:

    Ben serkan sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum ben sempatık bakımlı sportıf maceracı dogallıgı seven uzun boylu biriyım guvenecegım bayan arkadas için buradayım tl 544 938 5123 neolurya antep maras hatay islahy çevresı yada heryer bu arada ilanımda

  29. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat aslen Ankara ama uzun yildir yurtdisinda yasiyorum. Bu guzel ulkede yanliz yasamak zor Yasadiyim ulkede. Evim arabam var maddi durum sukur olsun iyi Wapsap 0046737647306

  30. Selcuk dedi ki:

    Slm 0/5/3/4/6566368 Van msj atin bilgilerimizi paylasalim

  31. Mesut dedi ki:

    Mesut ben atletik yapılı beyim tlf 0/5/4/1 355 1761

  32. Harun kaya dedi ki:

    Merhaba hanim efendi sizin gibi bir bayan arkadaş arıyorum sizde isterseniz whsaap ardesim 0530 774 7025

  33. süleyman dedi ki:

    merhaba hanım efendı sının gıbı guzel bır bayanla arkadas olmak ıstyorum sızde istersenız tanısalım whsaap ardesim 0530 774 70 25

  34. Anıl dedi ki:

    Merhaba ben anıl corludan yaşım 23 tanışmak istiyorum sizinle vhapsaptan ulaşabilirsiniz 0530 385 67 38

  35. ÖMER dedi ki:

    merhaba ben ÖMER bayan arkadaş tanışmak için bekliyorum 0/5/5/4 919 03 36

  36. Burhan dedi ki:

    Selamün aleyküm Kalbimin gülü evimin sultanı olmanı istesem ciddiyim Dediğin özellikler var bende bekarım ciddiyim tanışalım Balayınada Umreye gideriz inşaallah ben Eskişehirden Haccı Burhan Yunusemre devlet hastanesi mutfağında kasap olarak çalışıyorum Elhamdülillah Sabah 8 Akşam 17 evim var iş sigorta yalnızca kalbim boş onunda sizin tamamlayacağını inanıyorum Gül hatun alomuda vereyim siz çaldırın ben sizi arayım 0/5/3/52756559 Âllaha emanet olun.

    1. BURHAN dedi ki:

      Ğül hatun hiç dönmediniz buldunuz mu birisini

  37. şevket dedi ki:

    dusunuyorum yalanı sevmem solemem dürüst

    ben izmirde şevket yasim 33 evlik düşüne

    biriyim önce güven sonra sevgi saydır güven olunca hepsi olur ilgimi sevgimi spir yapmayı severim romantik duygusalim yengec burcuyum😀😊

  38. Kemal dedi ki:

    Selam hanımefendi ben ankaradan kemal niyetim ciddi. SULTANIMI ARIYORUM tel no 5320617315

  39. şevket dedi ki:

    ben izmirde yasim 33 bende evlik dusunuyorum yalanı sevmem solemem dürüst biriyim önce güven sonra sevgi saydır güven olunca hepsi olur ilgimi sevgimi spir yapmayı severim romantik duygusalim yengec burcuyum😀😊

  40. Mehmet dedi ki:

    Durus bayanla evlenmek istiyorum 25 37 arasi 0/5/5/3 781 87 52

    1. Servet dedi ki:

      Merhaba Nasılsıniz ismim Servet Bursada oturuyorum tanışmak isterseniz 0/5/3/9 558 38 80

  41. meçhul dedi ki:

    insanı Allahtan başkası kimse bilemez. herkes iyi taraflarını sayıklar, fakat insanlarda mutlaka kötü huy ve davranış farkında olsun veya olmasın vardır. bu yüzden samimi gibi olmanın bir faydası yoktur. insan görerek, tanıyarak ve güvenerek sever. Allah c.c. kimseyi şaşırtmasın.

  42. Onur dedi ki:

    Merhaba hanımefendi adım onur sizi tanımak isterim amacım yuva kurup evlenmek nasıpse saygılı efendi iç kişi kumarı olmayan biriyim ailemle kalıyorum saygılar tel0/5/4/38781214 watsap var

Mesajınız