sevebileceğim erkek arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
sevebileceğim erkek arkadaş arıyorum

merhaba ismim berna sevebileceğim erkek arkadaş arıyorum aşık olmak erkek arkadaşımla gezmek eğlenmek itiyorum

erkek arkadaş arıyorum

tanışacapğım erkekte aradığım özellikler cana yakın olması ve dürüst olmasıdır. isteklerim sadece bunlar ben hiç bir sana yalan söylemeyi sevmem bazne beyaz yalanlar söylenir ama genelde söylememeye çalışırım tanışacağım erkektede yalan söylememesini isterim.

Bayan arkadaş

güzel bir bayanım beni beğeneceğinizi ümid ediyorum güzel alımlı bir bayanla kim tanışmak istemezki bence sizde tanışmak istersiniz. beni tanıdıkcada nasl bir insan olduğumu görecek ve dürüstlümü anlayacaksınız. erkek dediğin dürüst ve yalansız olmalı bence neyse herşeyi dobra dobra anlatmalı.

bekar bayan arkadaş

bekarım 24 yaşında bir bayanım ciddi arkadaşlık arayanlar benimle iletişime geçsinler lütfen öpüldünüz hoşcakalın,.

sevebileceğim erkek arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Hasan dedi ki:

    Merhaba canım nasılsınız / tlf. 0/5/0/5 251 50 19

  2. Halil dedi ki:

    Slm ben Halil mersin yas 38 ciddi evlilik arayan bayanlar arasın lütfen niyeti evlilik olan bayanlar arasın 0/5/3/66029197 lütfen niyeti evlilik olan bayanlar arasın 0/5/3/66029197

  3. Vezir dedi ki:

    Ben istanbulda yim durust bir eş ariyurom

  4. Erkan dedi ki:

    Selam ismim erkan istanbulda oturuyorum istanbul ve civari oturan bayan arkadas ariyorum 0/5/5/5/0476772

  5. Okan Çakırbeyli dedi ki:

    İzmir’de yaşıyorum yaşım 27 duygusal bir yapıya sahibim geçmişteki hayatıma girenler beni üzdü şarkı sözü yazıyorum denizi yeşilliği sahilde gezmeyi kitap okumayı taklit yapmayı seviyorum nankörlük ikiyüzlülük yalakalık sevmiyorum instagram okancakirbeyli kısa saçlı sakallı olan

  6. Can dedi ki:

    Merhaba ben Can 24 yaşındayım 190 boyum var
    Yabancıyım Bursa’da yaşıyorum 0/5/5/24821186 WhatsApp’tan yazabilirsiniz yaş önemli değil sadece kadınlar yazabilirsiniz

  7. 05313650820 dedi ki:

    Merhaba ben emrah Yaşım 35 Beni her anlamda mutlu edebilecek bayan arıyorum
    ,0/5/3/1 365 08 20

  8. Seyfi dedi ki:

    Merhaba bekarım tanışalım 0/5/3/53067069

  9. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  10. Tuncay dedi ki:

    slm ben ankaradan tuncay yas 42 boy 170 kılo 70 evlılık dusunmuyorum 0/5/4/2 270 32 83 zaman sorunu olmayan olgun zevkıne düşkün ankarada yasayan dul yada bekar bayan arkadas arıyorum olgun bır bayanla zevklı dakıkalar gecırmek ıstıyorum lutfen sadece ankaradan 

    1. MERT dedi ki:

      Merhaba ben MERT UŞAK’TA İKAMET EDİYORUM YALNIZ YAŞIYORUM. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:0/5/0/71647673

  11. muharrem dedi ki:

    mrh tanışalım ben dul bey tel 0/5/3/54602953

  12. Murat boylu dedi ki:

    Merhabalar Buca Dan ismim murat. Ciddi dürüst bir bayanla evlilik amaçlı tanışmak istiyorum. 48 yaşındayım. Numaram 0/5/4/15244561

  13. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429watsap var

  14. Mehmet dedi ki:

    Selam ben mehmet 33yaşinda esmer tenli bekar biriyim 0/5/3/3 377 69 06

  15. Yılmaz dedi ki:

    Selam ismim Yılmaz 0 533 779 79 46 Bayanlar arayın tanışalım

  16. Egemen ates dedi ki:

    0/5/3/70147745 ara tanisalim

  17. Menderes tumer dedi ki:

    Selam nbr

  18. ali dedi ki:

    selam ben Osmaniye’den Ali sohbet muhabbet için bayan arkadaş arıyorum tel 0/5/4/53207211 lütfen ulaşın

  19. Omer dedi ki:

    Sim güzel hanımlar 40 55 yaş kıymetinizi bilen biri olduğumu düşünüyorum hadi bekliyorum

  20. ersin dedi ki:

    ankradan slm canm tanışalm isdersen

  21. hatem dedi ki:

    Selam seninle cidi düşünüyorum

  22. Ferhat dedi ki:

    Merhaba

  23. fatih dedi ki:

    bayanlar yüksek gelire sahibim 0/5/4/1 250 65 18 facebooktan görüntülüde iletişime geçeriz

Mesajınız