OLGUN BAKIMLI NİYETİ CİDDİ GÜZEL BAYANLAR
- Erkek Arkadaş İlanları
- Yorum yaz
- 23 kez görüntülendi

Ben İstanbul dan Serhat Yaş 39 Boy 1.70 benim bu yolda yürüyebilcek dürüstlügü ilke edinmiş kalbi temiz olan herkeze açığım ben ve kendi evim de yalnızım huzuru ve mutluluğu vericek ciddi bayanlari hayatımın her anlamın da ve huzuru mutlugu yaşatacak yasayacak birini mutlaka bulacak inancındayım ben kendi evimde yalnız yaşamak dayın olgun bakımlı niyeti ciddi güzel bayanlar
İstanbul’da yaşayan, 39 yaşında ve 1.70 boyunda olan Serhat, hayat yolunda dürüstlüğü ve temiz kalbi rehber edinmiş biridir. Kendi evinde yalnız yaşayan Serhat, samimi ve içten bir arkadaşlık arayışında. Kalıcı mutluluk ve huzuru paylaşabileceği, olgun ve bakımlı, hayatına anlam katacak ciddi bir kadınla tanışmayı diliyor. Hayatın her anında destek olacak, güvenilir bir dostluk ve sağlam bir evlilik temeli kurmayı hedefliyor. Eğer sen de samimiyet ve karşılıklı anlayış üzerine kurulu gerçek bir arkadaşlık ve evlilik arıyorsan, Serhat’ın bu yolculuğuna ortak olabilirsin.
İstanbul’da Samimi Arkadaşlık Arıyorum
Serhat, neden dürüstlük ve temiz kalbi öncelik olarak seçti?
Sorusunun cevabı nedir?
Merhaba, benim için dürüstlük ve temiz kalp hayatta vazgeçilmez ilkelerdir çünkü sağlam ve uzun ömürlü ilişkilerin temel taşı bunlardır. İnsanların içtenliği ve samimiyeti olmadan gerçek bir bağ kurmak zor oluyor. Bu yüzden arkadaşlık ve hayat ortaklığı arayışımda bu değerlere en çok önem veriyorum.
Serhat, yalnız yaşamanın arkadaşlık arayışına etkisi nedir?
Bu durum seni nasıl etkiliyor?
Kendi evimde yalnız yaşamak, bana hem özgürlük hem de bazen yalnızlık duygusu veriyor. Bu yüzden hayatımı paylaşabileceğim, huzur ve mutluluğu beraber yaşayabileceğim ciddi bir arkadaşlık ve ilişkiye ihtiyaç duyuyorum. Yanımda olabilecek, hayatın her anında destek verebileceğim biriyle paylaşmak istiyorum.
Olgun ve bakımlı bir bayanla arkadaşlık ne kadar önemlidir? Neden?
Serhat bu konudaki düşüncesi nedir?
Olgunluk ve bakım, bir insanın kendine ve ilişkisine verdiği önem demek. Bu da ilişkilerin sağlıklı yürüyebilmesi için çok önemli. Benim arayışımda ciddi ve olgun bayanlar olması, beraber huzurlu ve saygılı bir yaşam kurabilmemiz açısından en büyük teminat.
Serhat, arkadaşlık ve evlilik arasında nasıl bir bağlantı kuruyorsun?
Bunun senin için önemi nedir?
Arkadaşlık, evliliğin temelidir. Güven ve anlayış üzerine kurulan güçlü bir dostluk olmadan evliliğin uzun ömürlü olması zor. Ben, önce iyi bir arkadaşlık ile başlamayı ve zamanla hayatımızı paylaştığımız sağlam bir evlilik hedeflemeyi düşünüyorum.
Bu yolculukta seninle nasıl iletişime geçebilir ve ortak olabiliriz?
Serhat nasıl bir iletişim bekliyor?
Eğer dürüstlük, samimiyet ve karşılıklı saygı temellerinde gerçek bir arkadaşlık ve ilerleyen zamanda ciddi bir beraberlik istiyorsan, benimle iletişime geçebilirsin. İstanbul’da yaşayan, benzer değerleri paylaşan olgun ve ciddi bayanlar için kapım her zaman açık. Hayat yolculuğumda ortak olmak isteyen herkesi sabırsızlıkla bekliyorum.
Henüz yorum yapılmamış.