Öğretmen bayanim evlenmek istiyorum

İlan Açıklaması:
Öğretmen bayanim evlenmek istiyorum

Evlenmek isteyen bayan

Merhaba sevgili erkek arkadaşlar ben Ahu öğretmenlik yapıyorum aslen ankaraliyim ama şuanda Adana’da görev yapıyorum 2 yıldır mesleğimi elime aldım artık evlenmenin vakti geldi diye düşünüyorum evleneceğim kişinin olgun düşünceli biri olmasıni istiyorum maddi durumu önemli değil herhangi bir işte çalışsın yeterli evde oturan çalışmayan erkeklerin ciddi olarak evliliğe yaklasmayacagini düşünüyorum fotoğrafımı ekledim beni beğenen kişilerin ilanıma mesaj göndermelerini istiyorum lütfen evlilik düşüncesi olan kişiler ilanına mesaj göndersin amacı belli olmayan öylesine sohbet etmek isteyen kişilerle görüşmek istemiyorum.

Evlilik için bayan

Evlilik bana göre ciddi bir kurumdur bu kurumda erkek erkeklik görevini kadında kadınlık görevini yaptığı sürece sorun çıkmayacağını düşünüyorum.

Bekar bayan arkadaş

Bekarım daha önce hiç evlilik veya nişanlılık yaşamadım arayışın dul bir erkek veya bekar bir erkek olabilir daha önceki hayatı beni ilgilendirmiyor yeterki konuşmaya başlayınca beni etkilesin kendine aşık etsin gözü kapalı varım aşk evliliği yapmak istiyorum.

Öğretmen bayanim evlenmek istiyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Hasan Harmanlı dedi ki:

    Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim ızmir Konakta yalnız yaşıyorum sadık saygın ve güvenilirim sevdiğime değer verir onu gönlümün en güzel yerinde saklarım duygusal biriyim duygunun olmadığı bir ilişki veya beraberlik yaşamadım benim.için gönlü güzel olan biri benim.başımın tacıdır mezara kadar sureçek bir hayat arkadasligi yaşamak istiyorum evlilik.benim için kutsal bir kavramdır eşime gereken değeri verir onu korur kollarım telefonum 0/5/5/4 1914959

  2. Yusuf dedi ki:

    Merhaba ahu hanım ben adanadan Yusuf 53 yaşındayım aile kurma yolunda niyetim ciddidir şayet sizinde niyetiniz ciddi ise çağrı veya mesajınızı bekliyorum 5524151947 saygilar

  3. Kürşad dedi ki:

    Merhaba ben Kürşad,
    37 Yaşındayım Ankarada yalnız yaşıyorum memurum hayatımı paylaşa bileceğim ciddi düşünen bayanları bekliyorum evlenmiş ayrılmışda olabilir…
    0/5/4/3/253/99/14

    1. Kenan dedi ki:

      Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  4. Gökmen dedi ki:

    Selam ben gökmen niyetim.ciddi tanışıp evlenmek bir ömür boyu eşim olsun istiyorum cana yakın eşine yuvasina düşkün insanim

  5. Yilmaz dedi ki:

    Selam ben yılmaz 32 yaşındayım 1 80 boy 70 kilo hafif beyaz tenliyim makina mühendisi yım gerçekten ciddi düşünen sevmeyi sevilmeyi hak eden aşka inanan bir bayanla tanışmak istiyorum numaram 0/5/5/2 679 35 60 vhsaptn ulaşabilirsiniz teskrler

  6. Ahmet dedi ki:

    Selam kastamonudan 35 yas 170 boy 78 kilo yakisikli ve zenginim ev araba para var maddi manevi destek olacagim bayan arkadas ariyorum anlasirsak evlenmek isterim yas ve sehir farketmez gercekten gorusecek bayanlar arasin 0/5/5/1/1/9/7/3/9/0/0Ahmetdemir3784@hotmail.com

  7. Selcuk dedi ki:

    Merhaba ben manisadan selçuk yaşım 40 boğa burcu esmer 1.75 boy 70kg bir beyin tanımak isterseniz 0/5/4/5..556….85 (13)

  8. A.emre dedi ki:

    Selam adanada öğretmenlik yapan ahu ve onun gibi niyeti ciddi ve evlilik olan arkadaşlara açığım adım a emre eğitimli kültürlü olgun saygılı vijdanli ahlaklı çektirmek karakterli şahsiyet sahibi sportmen adam gibi adamım bekar yalnızım amacım kaliteli güzel bir evlilik telim ,0/5/3/19666988 emailim adresim vuralcan_99@hotmail com adım soyadım a.emre

  9. Mehmet Arslan dedi ki:

    Merhaba ben MEHMET engeliyim evliligi dusunen temiz ciddi bir engeli bayan ariyorum. Acıyamamalıyım telefonum 534 571 1992
    Yaş aralığı 40 ….45 aralığı olursa sevinirim

  10. Ali Erkoç dedi ki:

    Merhaba guzel bayan İzmir Tire den

  11. yuksel sahan dedi ki:

    ahu hnm emeklı ve calısan bırıyım yasım 56 cıddı ve durust bırını arıyorum ankarada yasıyorum konusmak ve tanısmak ıstersenız emrınızdeyım 05303021120 ararsanız sevınırım esımden ayrılıyorum

  12. Selahahattin dedi ki:

    Selam ara0/5/3/57751676 ara

    1. salim dedi ki:

      Merhaba ben karabukten salim yaşim 41 bir sicak bir yuva kurmak istiyorum bir gunluk deyil bir ömur boyu mezarakadar istiyorum benim icki yok kumar yok sigara yok alkol yok kutu alişkanlik yok ben cok citiiyim bir evlik istiyorum benle köyde yaşayacak birini ariyorum vasap varmi varsa vasapa ekle meşaz yaz bek senle tanişalimi bir çocuk da olur dul bayanda olur şapon kizlar da olur suyiyeli kizlarda olur cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254 cep0/5/3/84277254

  13. Selahahattin dedi ki:

    Selam benimle evlenecek misin sen heryere gelirim kabul et selahattin kabul ediyorsan herdegini yaparim yeterki kabul et sen adana gelirim herzeman yanında olurum yeterki kabul et telefonun 0/5/3/57751676 WATCAPTA var boy 178 kilo 80 esmer

  14. Deniz dedi ki:

    Merhaba ben de deniz 26 yaşındayım. Ben de özel bir kurumda çalışıyorum. İş makine operatörüyüm. Seninle tanışmak öğretmen hanım. Ciddiyim

  15. emrah dedi ki:

    Orduda yaşıyorum sizinle tanışmak isterim yas 28 0/5/4/18844356

  16. Bilal dedi ki:

    Malatya’da yaşıyorum 37 yaşındayım ciddi anlamda evlilik düşünüyorum

  17. Bilal dedi ki:

    Malatya’da yaşıyorum 37 yaşındayım ciddi anlamda evlilik konusunda düşünce varsa buyrun bekliyorum 0/5/4/1.412.35.73

  18. Bilal dedi ki:

    Malatya’da yaşıyorum 37 yaşındayım ciddi anlamda evlilik düşünüyorum

  19. Çakır dedi ki:

    0/5/3/4/8505163 adım çakır bu

  20. Çakır dedi ki:

    Whatsap nunaram bu Türkiye de yaşıyorum evlenmek istiyorum 0/5/3/4/8505163

  21. Bilal dedi ki:

    Malatya’da yaşıyorum yaşım 37 eğer ciddiysen güvenilir adımlar peşindeysen görüşelim lütfen

  22. Ertuğrul dedi ki:

    Slm iyi akşamlar

  23. hasan dedi ki:

    ben çok çidi bayan arkadaş arıyorum yaş 47 ist yaşıyorum kapalı eş hatun arıyorum 0/5/0/56764249

  24. Okan dedi ki:

    Slm ben okan izmitte yasiyorum evlenmek istiyorum 29 yaşındayım ben de ogretmenim ozelde çalışıyorum 0/5/3/4/8754621

  25. Fehmi DOĞAN dedi ki:

    Selam adım Fehmi DOGAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise oturumu bekliyorum yalnız boşanmış ve iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim ve etnik köken dikkat etmeksizin benim için önemli olan evvela insan saygı sevgi kişilik karekter önemli boy kilo en son ve hiç ve birinci tercihim türkiyenin herhangi tarafı yada Avrupa Birliği ülkeler WhatsApp +4915222048325

  26. recep türk dedi ki:

    merhabaniyetiniz ciddi ise görüselim

    1. Fehmi DOĞAN dedi ki:

      Selam adım Fehmi DOGAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise oturumu bekliyorum yalnız boşanmış ve iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim ve etnik köken dikkat etmeksizin benim için önemli olan evvela insan saygı sevgi kişilik karekter önemli boy kilo en son ve hiç ve birinci tercihim türkiyenin herhangi tarafı yada Avrupa Birliği ülkeler WhatsApp +4915222048325

  27. Bekir akaçin dedi ki:

    Slm nasılsın iyimisin benim niyetim citti sende kabul edersen yuva kurmak istiyorum antalya serik de oturuyom numarası verde ariyayim turkiye 0/5/4/37348783

  28. Ali dedi ki:

    Merhaba konuşalım istiyorum senle 0/505/851/25/97 yazın bana istiyorum

  29. Ali dedi ki:

    Merhaba konuşalım numaram 0/5/0/58512597

  30. Ali dedi ki:

    Merhaba konuşalım ismimı Ali numaram 0/5/0/58512597

  31. Namık dedi ki:

    Selâm, Nasılsınız
    Sizinle sohbet etmek isterim.
    Teşekkürler

  32. Ahmet dedi ki:

    Yurt dışında ikamet ediyorum durum ciddi evlilik için sizlerle tanışmak isterim hiç bir kötü alışkanlığım yoktur işine evine bağılıyım hanımımvefat etti 2 çocuğuyla yaşayan beyim

  33. hasan dedi ki:

    ben çok çidi bayan arkadaş arıyorum yaş 47 ist yaşıyorum 0/5/0/56764249

  34. Fatih dedi ki:

    Slm gercekten çok güzelsin tanışmak isterim niyetim ciddi Allah’ın huzurunda evlilik teklif ediyorum tel 0/5/4/15043473

  35. Murat dedi ki:

    Ankara’da öğretmenim tanışalım 0/5/4/36766373

  36. Hasan dedi ki:

    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 > 💟
    İst Hasan bld Çalışıyorum 35 yaşındayım hic evlenmedim inançlı düzgün bir Hanım Efendi Arıyorum Mutluluğa hasretim
    Num .0/5/4/4 439 61 32

  37. ALİ dedi ki:

    Ciddi düşünüyorum.evlenmek istiyorum

  38. ALİ dedi ki:

    Ciddi düşünüyorum

  39. Aytaç dedi ki:

    SiZle tanışmak görüşmek isterim Ankara’da yaşıyorum hiç evlilik yapmadım yaş 29

  40. Ali dedi ki:

    selam Ahu hanım istersen sizinle tanışmak istiyorum beş üç üç yedi yedi dokuz yedi dokuz dört altı ara tanışalım olgun bir erkeğim.

  41. Hakan dedi ki:

    Merhaba ahu ben hakan istersen tanışabiliriz.osmaniye

  42. Hasan dedi ki:

    İsmim hasan sinoptan yazıyorum kendi işimi yapıyorum 30 yaşındayım bilgisayar teknik servisi ile ilgileniyorum niyetim ciddi sizinle tanışmak isterim

  43. Davut dedi ki:

    Ciddi bir insanım ben eyer evlenmek istiyorum

  44. Yakup dedi ki:

    Ben evlenecek bir bayan arıyorm ben istanbul da calışıyorum

  45. hakan bayrakdar dedi ki:

    bende kamuda memur olarak çalışıyorum bir ilişkide önceliğim karşılıklı sevgi saygı güven ve aşk tır… merak edersen yani tanışmak istersen telefonuma cevap yazarsın niyeti evlilik olan sorumluluk almaya hazır biriyim. sevgi ve sayıglarımla… tel 0/5/5/1 1197622

  46. Bülent dedi ki:

    Merhaba benim maddiyat iyi değil ama size verebileceğim bir gönlüm var. Çalışıyorum. Artık evlenmek sahiplenmekte istiyorum. Eğer uyarsa cevabınızı bekliyorum hotmailime cevabınızı bekliyorum

  47. Burhan dedi ki:

    Merhaba Ahu Hocam nasılsın ben Eskişehirden Burhan Yunusemre devlet hastanesi mutfağında kasap olarak çalışıyorum Elhamdülillah sizi daha yakından tanımak istiyorum ciddiyim hiç evlenmedim anlaşırsak Eskişehirde beraber yaşayalım ciddiyim inşallah.

    1. Burhan dedi ki:

      İstersen sizin yanınızda Adana’da beraber yaşarız hiç sorun değil benim kardeşinden Edebiyatçı İzmitde onun için sizi tercih ettim Ahu öğretmenim Alomu vereyim siz çaldırın ben sizi arayım 0/5/3/52756559 ne kadar ciddi olduğumu anlamışsındır.

  48. Üzeyir dedi ki:

    Ahu hocam lütfen
    Bi şans verin bana neolur
    Profil resminize her baktığımda
    İçim cız ediyo elektrik aldım neolur
    Birbirimize ısınıp kaynaşıcağımızdan
    Eminim sıcak kanlıyımdır tanışalım lütfen
    Çay veya kahve içeriz eğer siz benden elektrik
    Almazsanız arkadaş olarak da kalabiliriz lütfen
    Lütfen Ahu hanım çaresizim size nasıl ulaşabilirim
    Nasıl hırs değil bu gönül Ahu hanım izin verin lütfen
    Ömrümüzün geri kalanını beraber yaşayalım kadınım olmanızı
    Dünyam prensesim olmanızı istiyorum.lütfen hocam bekliycem
    Kararımızı verelim de profil resminizi kaldıralım lütfen çaresizlik nekadar kötü biseymis anladım..

  49. Soner dedi ki:

    Selam Ahu hanım MEB personeliyim MERSİN de görev yapıyorum hiç evlilik yapmadım sizinle tanışmak istiyorum. 0/5/3/88655894

  50. Üzeyir dedi ki:

    Ahu hanım merhaba
    Güzel hoş bir bayansınız
    Kutsal bir mesleğiniz var Allah utandırmasın
    Adım Üzeyir 33 yaşındayım..
    1,84 boy
    73 kilo
    Beyaz tenli bir erkeğim
    Mesleğim Atatürk havalimanı personeliyim
    Tanışmak isterim örnek bir aile olmak istiyorum
    Daha anlatacak çok şeyim var ama bunları sizinle
    Paylaşmak isterim ciddiyim geri dönüş yaparsanız sevinirim
    Eğer sizde beni beğenirseniz Allah’ın izniyle evleniriz.hoşcakalın..

  51. harun dedi ki:

    slm ben harun kayseride yasıyoum bekarım memur um yas 33 ciddi evlilik düsünüyorum insaallah tanısma fırsat olur ALLAH emanet olun iigünler

  52. Emrah dedi ki:

    Merhaba ben Emrah konyalıyım 25 yaşındayım özel güvenlik görevlisiyim ciddi evlilik düşünüyorsan içinde allah korkusu varsa neden olmasın bu işler nasip kısmet işi tanışıp konuşuruz eğer olursa bir ömür boyu aynı yastığa baş koyarız saf ve temiz biriyim 175 boyunda 70 kilo esmer yakışıklı biriyim

  53. Hasan dedi ki:

    Merhaba ciddiyim evlilik düşünüyorum 31 yaşındayım kendi işim var sinopta ikamet ediyorum

  54. İBRAHİM dedi ki:

    Merhaba ben ibrahim Isparta’da ikamet ediyorum yasım 38 hiç evlenmedim ciddi dürüst biriyim evlenmek istiyorum

  55. Ersin dedi ki:

    Ciddiyim evlilik düşünüyorum seninle birlikte olmak istiyorum

  56. Volkan dedi ki:

    Merhaba tanisip gorusmeyi isterim bende k.maras ta mobilya marangoz imalati çalışıyorum ararsaniz uyarsa size gorusmeyi isterim 5425262950

  57. mert dedi ki:

    adanadan mert ben 0/5/3/20568466

    1. Ferhat kale dedi ki:

      Mrh. Universitet. Bulamadinmi Okullda. ??? Ben Yurtdinsinda yasiyorum. Eger. Dusunursen. Yurtdinsinda. Ögretmenlik. Yapmayi. Tanisalim 0046737647306

  58. Volkan dedi ki:

    Merhaba kahramanmaras ta ikamet ediyorum tanismak isterim mumkunse 5425262950 beklerim

  59. Furkan dedi ki:

    Sizinle tanismak istiyorum evlenmek istiyorum ciddi dusunuyirum

  60. Yavuz dedi ki:

    Slm yavuz ben seninle tanışmak isterim

  61. Bilgehan dedi ki:

    Merhaba ahu hanim
    Sizi tanımak isterim
    Istanbul da yaşıyorum
    Hiç evlenmedim
    Ciddi bir ilişki arıyorum

Mesajınız