Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » İstanbul bayan arkadaş arıyorum

İstanbul bayan arkadaş arıyorum

İstanbul bayan arkadaş arıyorum

İstanbul bayan arkadaş arıyorum

İyi günler. Cidden iyi bir erkek arkadaş arıyorum, üniversite 1. sınıf öğrencisiyim, arkadaşlarla tanışmak ve yeni arkadaşlar edinmek istiyorum, beni tanımakla ilgileniyorsanız lütfen bana bir ilgi mesajı gönderin. Voleybol ve masa tenisi gibi sporları seviyorum. Lütfen yukarıda yazdıklarımı tam olarak anlamasanız bile bana fikirlerinizi yazmaktan çekinmeyin.

İstanbul bayan arkadaş arıyorum

Hey güzelim, bir hayat arkadaşı arıyorum. Benimle ilgileniyorsanız ve akıllı, güzel, zeki ve kibar görünüyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Mizah duygusu olan iyi bir kişiliğe sahibim. Dürüst bir ilişki veya sıradan bir arkadaşlık istiyorsanız benimle iletişime geçin. Teşekkürler!

Yorumlar
  1. Murat dedi ki:

    Güzel yurdumun güzel bayanlar i aslen izmirliyim İzmir ve Pamukkale de ikamet ediyorum üniversite mezunuyum emekliyim bayan arkadaş arıyorum yaş boy kilo önemli değil tanışalım mı KAÇAMAK düşünen bayanlar gel derseniz her yere gelirim yok gelir tatil yaparım derseniz Pamukkale de misafirim olup tatil gezi yapabilirsiniz eşinden beklediği ilgiyi göremeyen bayanlar sizlerinde beklerim ayrıcaa yurtiçi ve yurtdışı tatil gezi ve seyahat lerim’de bayan arkadaş arıyorum yaş boy kilo önemli değil ,0/5/3/17975264 tanışalım mi msj bırakırsanız dönerim saygılarımla Murat

Yorum Yaz