İsmim seda ciddi erkek arıyorum bayanim

İlan Açıklaması:
İsmim seda ciddi erkek arıyorum bayanim

Selam ismim seda 23 yaşındayım bekarım üni okuyorum yalnızım şuanda ankaradayim okula devam zorunluluğum yok alttan ders aldığım çin burda çok sıkılıyorum benimle gezecek ilgilenecek gönlümü hoş edecek erkek arkadaş arıyorum lütfen istediğiniz şehirden yazabilirsiniz çok güzel bir arkadaşlık kurmak isterim yaşınız problem olmaz ama çok güzel bir arkadaşlık olabilir

İsmim seda ciddi erkek arıyorum bayanim ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Mehmet Coskun dedi ki:

    Merhaba güzel bayan ben mehmet senin gibi tatlı bir bayanla tanışmak istiyorum gsm 0/5/4/13663773

  2. Mehmet Coskun dedi ki:

    Merhaba güzel bayan ben mehmet senin gibi tatlı bir bayanla tanışmak istiyorum

  3. Kenan dedi ki:

    Ben varım 5441811982

  4. Tarik dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  5. mehmet dedi ki:

    merhaba adim mehmet yas 31 aradgim yas araligi 20 ila 30 niyetim ciddi

  6. Ahmet dedi ki:

    Slm bayanlar ismim Ahmet 45 yasındayım 18 40 yas arası bayan aramaktayım maddi manevi olarak memnun ederim ahhmet_ahhmet@hotmail.com yazın konusalım

  7. Ahmet dedi ki:

    Slm tatlım tanımak ister misiniz memnun kalma garantisi veriyoruz ahhmet_ahhmet@hotmail.com yazın konusalım

  8. Serkan dedi ki:

    Seda merhaba nasılsın ben istanbulda yaşıyorum ama Ankara’da Keçiören de kendi evim de var ciddi arkadaşlık dostluk sevgili ve gerçek bir aşk yaşamak istiyorum yaşım 41 burcum boğa bayan kuaförüyüm istersen bana çağrı at ben sana dönerim konuşuruz 0/5/3/75111539

  9. Abdullah dedi ki:

    Slm cnm numaranı atsana konuşalım amk

  10. ünal dedi ki:

    slm eda hanım istanbul ünal misafirim olurmusun 0/5/3/24179387

  11. Hasan Harmanlı dedi ki:

    Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim ızmir Konakta yalnız yaşıyorum madencilik sektöründe danışmanlık yapıyorum eşimden ayrıldıktan sonra hiç bir iliski veya beraberlik yaşamadım benim.için gönlü güzel olan biri benim.başımın tacıdır mezara kadar sureçek bir hayat arkadasligi yaşamak istiyorum evlilik.benim için kutsal bir kavramdır eşime gereken değeri verir onu korur kollarım telefonum 0/5/5/4 1914959

  12. Serkan dedi ki:

    Merhaba seda hanım 27yasım yalnızım Ankarada oto galeri dukkanım var tanısmak isterim

  13. Dündar dedi ki:

    Eda hanım merhaba iyi günler dilerim ara görüşelim olmazmi canim

    1. Dündar dedi ki:

      0/5/3/4/7951643erkekler aramasinlar külfen yaş 64 kilo 70 boy 170 krterlerim 40ila50arasi olacaktır

      1. Hakan dedi ki:

        Slm ankaradan Yusuf bekarım olgun kibar bir beyim ğöşmek isteyen bayanlar hadi arayın 0/5/4/54215022

        1. Kenan dedi ki:

          Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  14. Hasan Harmanlı dedi ki:

    Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim ızmir Konakta yalnız yaşıyorum sadık saygın ve güvenilirim sevdiğime değer verir onu gönlümün en güzel yerinde saklarım duygusal biriyim duygunun olmadığı bir ilişki veya beraberlik yaşamadım benim.için gönlü güzel olan biri benim.başımın tacıdır mezara kadar sureçek bir hayat arkadasligi yaşamak istiyorum telefonum 0/5/5/4 1914959

  15. Ramazan dedi ki:

    Merhaba ismim ramazan bayan arkadaş arıyorum 40 yaş 38 yaş arası yaşım 44 istanbulda hikametim anadolu yakasındayım zengin bayanlar olabilir para karsilik iliski 0/5/4/49558143

    1. Hakan dedi ki:

      Slm ankaradan Yusuf bekarım olgun kibar bir beyim ğöşmek isteyen bayanlar hadi arayın 0/5/4/54215022

  16. Kenan dedi ki:

    Slm elaziğ civarı bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  17. Ömer dedi ki:

    Merhaba ben Ömer Gaziantep’te yaşıyorum bayan arkadaş ariyorum sizinle cikabilirmiyim eğer isterseniz

  18. Taner05427114758 dedi ki:

    Ankara. Keçiörenden. 36. Yasında. 1.78. Boy. 68. Kiloda. Olgun. Beyim. Koç. Burcuyum. 0/5/4/27114758. Gezmeyi. Eğlenmeyi. Seven. Sohbeti. Muhabbeti. Güzel. Aşka. Sevgiye. Saygıya. Dostluğa. Arkadaşlığa. Değer. Veren. Kendine. Güvenen. Bakımlı. Hoş. Anlayışlı. Neşeli. Güleryüzlü. Anlayışlı. Ankaralı. Buluşma. Görüşme. Sorunu. Olmayan. Dul. Evli. Mutsuz. Tabuları. Yıkmış. Özgür. Takipçi. Bayanlar. Güven. Gizlilik. Prensbimdir. Whatsaap. Var. Ekleyin. Mesaj. Atın. Arayın. Tanışalım. Bekliyorum. 0/5/4/27114758

  19. atakan dedi ki:

    maddi destek arayan bayanlar istanbul avrupa yakasından ,
    emsalsiz_ist@hotmail.com
    05 34 745 48 50 watsap….

  20. Enes dedi ki:

    Merhabalar, Enes ben 25 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum kendime ait bir şirketim var gezmeyi dolaşmayı eğlenmeyi seven sarışın renkli gözlü 1.85 boyunda 70 kilolu birisiyim maddi sıkıntı çekmiyorum tek seferliğine değil sürekli görüşebileceğim birini arıyorum hijyene ve bakıma çok dikkat ederim yeri geldiğinde tatile bile gideceğiz günü geldiğinde bi mekana gidip eğlenmeyi bileceğiz vb. şeyler maddi konuda sınır yok numaramı veriyorum nerden yazmak istersen yazabilirsin 0/5/3/94568776

  21. ibrahim05380539788 dedi ki:

    Pardon mesajın devamı BEN ASLEN KONYALIYI M AMA DOĞMA BÜYÜME AKSARAYDA DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM ŞUAN ISTANBULDAYIM ÇALIŞIYOR DUM KORANA YUZUNDEN GECICI OLARARAK MEMLEKET IM AKSARAY A GELDİM KISMET OLURSA BÜYÜK İHTİMALLE BAYRAM SONU ISTANBULDAYIM EVLILIK YOLUNDA ANLAŞA BILIRSEK HER ILIMIZDE IKAMET EDERİM TESEKKUR EDERİM
    NOT :KESİNLİKLE YURT DIŞINDA YASAYAN LA DUSUNMU YORUM KUSARA BAKMAYIN YURT DIŞINDA YASAYAN LA DUSUNMU YORUM KUSARA BAKMAYIN

  22. AYDIN dedi ki:

    ELVİN HANIM MERHABA 40 YAŞINDAYIM İZMİRDE YAŞIYORUM DÜRÜSTÜM TANIŞABİLİRMİYİZ 0/5/3/6 761 97 15

  23. Şahin dedi ki:

    Slm Elvin tanımak istermisin

  24. Kazilkli kunduro dedi ki:

    Kazikli seda benden evlenirsin cok zenginim

  25. Levent dedi ki:

    Merhaba elvin sizinle tanışmak istiyirum ciddi şekilde amacım.evlilik 0/5/3/9 361 1092

  26. Ismail dedi ki:

    Slm Elvin tanisalim 0/5/0/6 324 36 56

  27. ERAY YILMAZ dedi ki:

    SLM HOŞ VE SAMİMİ SOHBET ETMEK İSTEYEN BAYANLAR ARAYIN 0/5/4/2 438 78 46

  28. Mesut dedi ki:

    Merhaba ben mesut ankaradan olgun bayanlari aramasini istiyorum tel 0/5/3/26382817

  29. Elvin dedi ki:

    Salam senle tanis olmaq isteyirem

    1. Ismail dedi ki:

      Slm Elvin tanisalim 0/5/0/6 324 36 56

    2. Gurhan dedi ki:

      Merhaba elçin bende seninle tanışmak istiyorum ne dersin

    3. mehmet 5065410901 dedi ki:

      selam 506 541 09 01 bende istirem buyur burda tanışalım

    4. Kubilay Yılmaz dedi ki:

      Elvin Hanım merhabalar tanışmayı arzu ederseniz sevinirim Saygılarımla
      05305273899

    5. Ahmet dedi ki:

      SLM tatlım tanımak ister misiniz memnun kalma garantisi veriyoruz ahhmet_ahhmet@hotmail.com yazın konusalım

  30. M.Adm dedi ki:

    Merhaba ben mert yaşım 36. Uşak’ta yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL 0/5/0/71647673

    1. Muammer dedi ki:

      Hasan Hüseyin Konya da yaşıyorum yas32 kilo 70 boy 170 miyyen tipliyim maddi durumum iyi kirada sıkıntısı yok bana gelecek bayan arkadaş bi çantasıyla çıksın gelsin yaş sınırı 20 ila35 arasıdır yurtdışı gelmek isteyen bayanlar Kendi imkanlarıyla gelsinler Türkiye’ye ciddi anlamda bekar hanımlar bekliyor wasassp nom 0/5/5/22821473 cep nom 0/5/4/28461473

    2. Ömer dedi ki:

      Merhaba ben Ömer Gaziantep’te yaşıyorum bayan arkadaş ariyorum sizinle cikabilirmiyim eğer isterseniz
      Hayırlı gecelr

  31. Muhrrem dedi ki:

    Merhaba tanışmak istiyorum seninle

  32. Tolga dedi ki:

    Selam kızlar bayanlar ben tolga arayın veya mesaj atın goruselim Antalya veya her yer olur 0/5/4/6 894 61 88

  33. Bekir dedi ki:

    Slm senile tanışmak istiyorum antalya serik de oturuyom numarası verde ariyayim turkiye de bekir benim numarası 0/5/4/37348783

  34. Isa dedi ki:

    Slmlar çok sekersiniz tanisabilirmiyiz

  35. Cihan dedi ki:

    Hayırlı akşamlar seda nasılsın seni tanımak istiyorum seninle arkadaş olmak istiyorum

  36. Murat dedi ki:

    Merhaba Seda hanım Adım Murat istanbulda ikamet ediyorum 40 yaşındayım benden ara konuşalım

  37. Erdem can dedi ki:

    0/5/4/38428743 Yaşım 18 manisa danım öğrenciyim bende ara konuşalım

  38. ali dedi ki:

    merh. ara tanisalim adim ali almanyada yasiyorum , yalnizim

  39. Bekir dedi ki:

    Slm senile tanışmak istiyorum antalya serik de oturuyom numarası verde ariyayim turkiye de benim numarası 0/5/4/37348783 adım bekir

  40. Deniz dedi ki:

    Slm ank deniz 5353015914

  41. Ömer dedi ki:

    Merhaba nasılsın sizi tanımak isterim vatsap var konuşalım email adresm omergursoy925@gmail.com bekliyorum numarm 0/5/4/69324924mesajlarini

  42. Haberci dedi ki:

    yani o kadar şey yazmışsın ki bi vermediğin kalmış. Helal sana..

  43. sergen dedi ki:

    istsnbulagel misfirim ol yol paran benden gezer dolasırız istediğin zaman gel s3rgen86 ıntagram

  44. Ali dedi ki:

    0/5/05/8/51/25/97 numaram ulaşın bana

  45. Ali dedi ki:

    Bana ulaş sadece başka da bir şey demiyorum 0/5/0/58512597 numaram ulaşırsan sevinirim çok

  46. Mehmet dedi ki:

    Merhaba güzel bayan iyi geceler diliyorum sizinle arkadaş olmak istiyorum ciddi bir arkadaslik

  47. hkoc dedi ki:

    0/5/3/7 861 1709

  48. Mehmet dedi ki:

    Merhaba hanımefendi ciddi sizinle tanışmak istiyorum yanlız yaşıyorum izmirdeyim günlük değil ömürlü olsun bir beraberlik nasip

  49. ahmet dedi ki:

    slm seda maddi manevi seni çok mutlu ederim yazasan sartları konusuruz ahhmet_ahhmet@hotmail.com

  50. Mustafa dedi ki:

    Selam Seda adım Mustafa Antalya da yaşıyorum yaş 32 seni tanımak istiyorum sende istersen bana ulaşman yeterli olur 542.825.07.63.

  51. Hasan dedi ki:

    Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim Ankara’da yanlız yaşıyorum sizi tanımak isterim

  52. Ömer dedi ki:

    Selam sizinle tanışmak isterim ben omer yaş 34 ararsanız sevinirim. Ciddi ileri dönük birlikteliğe de açığım daha onca hiç evlilik yapmadım maddi durumum yerinde biriyim. 0/5/3/87108800 mesaj atarsanız ben size dönerim iyi günler…

  53. mehmet dedi ki:

    Ben yalovadan sedat seninle tanismak iatiyorum ben ciddi arladaslik kurmak istiyorum

  54. halil metinoğlu dedi ki:

    artık sen bulmuşsundur seda hanım ama bulamadıysanünv. mezunuyum yaşım 29 0/5/54/533/37/05 numaram

  55. Sinan dedi ki:

    SLM BURSADAN SINAN 43 YAS 180 BY 80 KG ARAYIN TANISALIM 0/5/3/88702838

  56. Mert dedi ki:

    Merhaba ben Mert Yaşım 35
    Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum
    TEL 0/5/0/71647673

  57. ilhan dedi ki:

    0/5/0/51510773
    Tanismayi seni bekliyom

  58. ilhan dedi ki:

    Selam güzelim Tanisalim

  59. berkay dedi ki:

    slm kızlar bayanlar ben berkay tanısalım goruselım antalya veya her yer olur 0/5/4/5 405 07 66

  60. mehmet dedi ki:

    MERHABA ben ankarada görev yapıyorum ünüversit mezunuyum. ara konuşalım

  61. Mehmet dedi ki:

    Slm mehmet ben tanışmak istersen 0/5/3/58919865

  62. Ümit dedi ki:

    Merhaba tanışa bilirmiyiz

  63. Furkan dedi ki:

    Bende seninle ciddi dusunuyirum seda

  64. Can dedi ki:

    Slm cnm bn can

  65. Fatih dedi ki:

    Merhaba Seda hanım sizi mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım herşeyim var tek eksigim aşk 27 yaşındayım osmaniyeliyim 5417621806

  66. Serkan dedi ki:

    Ben serkan siirten mesaj atı yorum yaş 19 aylem seni görmüş beyen miş bana haber verdi ler

  67. Mert dedi ki:

    Merhaba ben Mert A Yaşım 35
    Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum
    TEL 0/5/0/71647673

  68. Tuncay dedi ki:

    Merhaba Seda hanım tanisabiliriz eğer istersen ben tek yaşıyorum İstanbul’da yaşıyorum arayın görüşelim yaşım 37 yaşındayım ara konuşalım olurmu 0/5/3/54792383

  69. Zeyti dedi ki:

    Merhaba, kabul ederseniz sizi tanımayı isterim

  70. By tkcn dedi ki:

    istanbula gekmek istersen seni oradan alıp hayatının en gUzel gunlerini yaşamanı sağlarim ilgilenirseniz mail atmak yeterli
    fatihtokcan66@gmail.com

  71. koray dedi ki:

    ciddiyseniz arayabilirsiniz 0/5/3/4/ 797 7112 teşekkürler

  72. koray dedi ki:

    selam ankarada yaşıyorum yaşım 35 saygılar

  73. mehmet dedi ki:

    slm izmir den ben de arkadaş arıyorum ama kızmet tanış mak nasip olursa tanımak isterim

  74. dervis dedi ki:

    Slm tanisalim

  75. Orhan ozturk dedi ki:

    İyi geceler seda hanım sizi yakından tanimayi çok isterim iyi ve güzel kalıcı bir arkadaşlık kalıcı dostluk olmasını çok arzu ederim ben hani derler ya ya olduğun gibi yada gorunduyum gibi ol işte ben öyle biriyim neysen oyum yalan dolan yüze gülmek nedir bilmem ben diyorum ki kadın dünyanın en güzel vsrliklaridir kadın çiçektir arı nasıl her ciceye konmasa sadece bal alacağı çiçeklere konuyor ya benim gönlüm de işte öyle kalbimde sadece siz bayanlara karşı çok narin ve hoş goruluyum kadını seven kadına sevilen onun mutluluğu için elimden gelen her turlu imkanları kullanmaktan hiç cekinmem bayanın en güzel guzeliyi doğal hali insan sevdiyiyle bir günü gezip eğlenerek geçirmesi varya dünyaya ve dünya malına deyero günün sonunda olsemde gam yamem aklım geride kalmaz neyse baş agirtmayida sevmem tanisabilirsek inanki pişman olmasın bunada emi olabilirsiniz cevap bekliyecem sizden Allah herşeyi gönlüne göre versin okul hayatında başarılar dilerim iyi geceler

  76. ÇELİK dedi ki:

    ANKARADANIM 🙂 GERCEKTEN CIDDIYSEN GÖRÜŞEBİLİRİZ 🙂

    1. Halil dedi ki:

      Slmm cidden ciddiyim gulum

      1. Ahmet dedi ki:

        Slm bayanlar ismim Ahmet 45 yasındayım 18 40 yas arası bayan aramaktayım maddi manevi olarak memnun ederim ahhmet_ahhmet@hotmail.com yazın konusalım

      2. Orhan dedi ki:

        Merhaba adım orhan İstanbul Dayım ticaretle uğraşıyorum 43 yaşındayım sende arzu edersen seninle tanışmak isterim e mail orhanyucenur@gmail.com

  77. onur dedi ki:

    32 yaşındayım. samsundayım. uygunsa sizin için görüşmek isterim…

    1. Ahmet dedi ki:

      Slm bayanlar ismim Ahmet her yasta kadınlar yazın konusalım memnun kalma garantisi veriyoruz ahhmet_ahhmet@hotmail.com yazın konusalım

Mesajınız