İsmim seda ciddi erkek arıyorum bayanim

İlan Açıklaması:
İsmim seda ciddi erkek arıyorum bayanim

Selam ismim seda 23 yaşındayım bekarım üni okuyorum yalnızım şuanda ankaradayim okula devam zorunluluğum yok alttan ders aldığım çin burda çok sıkılıyorum benimle gezecek ilgilenecek gönlümü hoş edecek erkek arkadaş arıyorum lütfen istediğiniz şehirden yazabilirsiniz çok güzel bir arkadaşlık kurmak isterim yaşınız problem olmaz ama çok güzel bir arkadaşlık olabilir

İsmim seda ciddi erkek arıyorum bayanim ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. onur dedi ki:

    32 yaşındayım. samsundayım. uygunsa sizin için görüşmek isterim…

  2. ÇELİK dedi ki:

    ANKARADANIM 🙂 GERCEKTEN CIDDIYSEN GÖRÜŞEBİLİRİZ 🙂

    1. Halil dedi ki:

      Slmm cidden ciddiyim gulum

  3. Orhan ozturk dedi ki:

    İyi geceler seda hanım sizi yakından tanimayi çok isterim iyi ve güzel kalıcı bir arkadaşlık kalıcı dostluk olmasını çok arzu ederim ben hani derler ya ya olduğun gibi yada gorunduyum gibi ol işte ben öyle biriyim neysen oyum yalan dolan yüze gülmek nedir bilmem ben diyorum ki kadın dünyanın en güzel vsrliklaridir kadın çiçektir arı nasıl her ciceye konmasa sadece bal alacağı çiçeklere konuyor ya benim gönlüm de işte öyle kalbimde sadece siz bayanlara karşı çok narin ve hoş goruluyum kadını seven kadına sevilen onun mutluluğu için elimden gelen her turlu imkanları kullanmaktan hiç cekinmem bayanın en güzel guzeliyi doğal hali insan sevdiyiyle bir günü gezip eğlenerek geçirmesi varya dünyaya ve dünya malına deyero günün sonunda olsemde gam yamem aklım geride kalmaz neyse baş agirtmayida sevmem tanisabilirsek inanki pişman olmasın bunada emi olabilirsiniz cevap bekliyecem sizden Allah herşeyi gönlüne göre versin okul hayatında başarılar dilerim iyi geceler

  4. dervis dedi ki:

    Slm tanisalim

  5. mehmet dedi ki:

    slm izmir den ben de arkadaş arıyorum ama kızmet tanış mak nasip olursa tanımak isterim

  6. koray dedi ki:

    selam ankarada yaşıyorum yaşım 35 saygılar

  7. koray dedi ki:

    ciddiyseniz arayabilirsiniz 0/5/3/4/ 797 7112 teşekkürler

  8. By tkcn dedi ki:

    istanbula gekmek istersen seni oradan alıp hayatının en gUzel gunlerini yaşamanı sağlarim ilgilenirseniz mail atmak yeterli
    fatihtokcan66@gmail.com

  9. Zeyti dedi ki:

    Merhaba, kabul ederseniz sizi tanımayı isterim

  10. Tuncay dedi ki:

    Merhaba Seda hanım tanisabiliriz eğer istersen ben tek yaşıyorum İstanbul’da yaşıyorum arayın görüşelim yaşım 37 yaşındayım ara konuşalım olurmu 0/5/3/54792383

  11. Mert dedi ki:

    Merhaba ben Mert A Yaşım 35
    Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum
    TEL 0/5/0/71647673

  12. Serkan dedi ki:

    Ben serkan siirten mesaj atı yorum yaş 19 aylem seni görmüş beyen miş bana haber verdi ler

  13. Fatih dedi ki:

    Merhaba Seda hanım sizi mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım herşeyim var tek eksigim aşk 27 yaşındayım osmaniyeliyim 5417621806

  14. Can dedi ki:

    Slm cnm bn can

  15. Furkan dedi ki:

    Bende seninle ciddi dusunuyirum seda

  16. Ümit dedi ki:

    Merhaba tanışa bilirmiyiz

  17. Mehmet dedi ki:

    Slm mehmet ben tanışmak istersen 0/5/3/58919865

  18. mehmet dedi ki:

    MERHABA ben ankarada görev yapıyorum ünüversit mezunuyum. ara konuşalım

  19. berkay dedi ki:

    slm kızlar bayanlar ben berkay tanısalım goruselım antalya veya her yer olur 0/5/4/5 405 07 66

  20. ilhan dedi ki:

    Selam güzelim Tanisalim

  21. ilhan dedi ki:

    0/5/0/51510773
    Tanismayi seni bekliyom

  22. Mert dedi ki:

    Merhaba ben Mert Yaşım 35
    Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum
    TEL 0/5/0/71647673

  23. Sinan dedi ki:

    SLM BURSADAN SINAN 43 YAS 180 BY 80 KG ARAYIN TANISALIM 0/5/3/88702838

  24. halil metinoğlu dedi ki:

    artık sen bulmuşsundur seda hanım ama bulamadıysanünv. mezunuyum yaşım 29 0/5/54/533/37/05 numaram

  25. mehmet dedi ki:

    Ben yalovadan sedat seninle tanismak iatiyorum ben ciddi arladaslik kurmak istiyorum

  26. Ömer dedi ki:

    Selam sizinle tanışmak isterim ben omer yaş 34 ararsanız sevinirim. Ciddi ileri dönük birlikteliğe de açığım daha onca hiç evlilik yapmadım maddi durumum yerinde biriyim. 0/5/3/87108800 mesaj atarsanız ben size dönerim iyi günler…

  27. Hasan dedi ki:

    Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim Ankara’da yanlız yaşıyorum sizi tanımak isterim

  28. Mustafa dedi ki:

    Selam Seda adım Mustafa Antalya da yaşıyorum yaş 32 seni tanımak istiyorum sende istersen bana ulaşman yeterli olur 542.825.07.63.

  29. ahmet dedi ki:

    slm seda maddi manevi seni çok mutlu ederim yazasan sartları konusuruz ahhmet_ahhmet@hotmail.com

  30. Mehmet dedi ki:

    Merhaba hanımefendi ciddi sizinle tanışmak istiyorum yanlız yaşıyorum izmirdeyim günlük değil ömürlü olsun bir beraberlik nasip

  31. hkoc dedi ki:

    0/5/3/7 861 1709

  32. Mehmet dedi ki:

    Merhaba güzel bayan iyi geceler diliyorum sizinle arkadaş olmak istiyorum ciddi bir arkadaslik

  33. Ali dedi ki:

    Bana ulaş sadece başka da bir şey demiyorum 0/5/0/58512597 numaram ulaşırsan sevinirim çok

  34. Ali dedi ki:

    0/5/05/8/51/25/97 numaram ulaşın bana

  35. sergen dedi ki:

    istsnbulagel misfirim ol yol paran benden gezer dolasırız istediğin zaman gel s3rgen86 ıntagram

  36. Haberci dedi ki:

    yani o kadar şey yazmışsın ki bi vermediğin kalmış. Helal sana..

  37. Ömer dedi ki:

    Merhaba nasılsın sizi tanımak isterim vatsap var konuşalım email adresm omergursoy925@gmail.com bekliyorum numarm 0/5/4/69324924mesajlarini

  38. Deniz dedi ki:

    Slm ank deniz 5353015914

  39. Bekir dedi ki:

    Slm senile tanışmak istiyorum antalya serik de oturuyom numarası verde ariyayim turkiye de benim numarası 0/5/4/37348783 adım bekir

  40. ali dedi ki:

    merh. ara tanisalim adim ali almanyada yasiyorum , yalnizim

  41. Erdem can dedi ki:

    0/5/4/38428743 Yaşım 18 manisa danım öğrenciyim bende ara konuşalım

  42. Murat dedi ki:

    Merhaba Seda hanım Adım Murat istanbulda ikamet ediyorum 40 yaşındayım benden ara konuşalım

  43. Cihan dedi ki:

    Hayırlı akşamlar seda nasılsın seni tanımak istiyorum seninle arkadaş olmak istiyorum

  44. Isa dedi ki:

    Slmlar çok sekersiniz tanisabilirmiyiz

  45. Bekir dedi ki:

    Slm senile tanışmak istiyorum antalya serik de oturuyom numarası verde ariyayim turkiye de bekir benim numarası 0/5/4/37348783

  46. Tolga dedi ki:

    Selam kızlar bayanlar ben tolga arayın veya mesaj atın goruselim Antalya veya her yer olur 0/5/4/6 894 61 88

  47. Muhrrem dedi ki:

    Merhaba tanışmak istiyorum seninle

  48. M.Adm dedi ki:

    Merhaba ben mert yaşım 36. Uşak’ta yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL 0/5/0/71647673

    1. Muammer dedi ki:

      Hasan Hüseyin Konya da yaşıyorum yas32 kilo 70 boy 170 miyyen tipliyim maddi durumum iyi kirada sıkıntısı yok bana gelecek bayan arkadaş bi çantasıyla çıksın gelsin yaş sınırı 20 ila35 arasıdır yurtdışı gelmek isteyen bayanlar Kendi imkanlarıyla gelsinler Türkiye’ye ciddi anlamda bekar hanımlar bekliyor wasassp nom 0/5/5/22821473 cep nom 0/5/4/28461473

  49. Elvin dedi ki:

    Salam senle tanis olmaq isteyirem

    1. mehmet 5065410901 dedi ki:

      selam 506 541 09 01 bende istirem buyur burda tanışalım

  50. AYDIN dedi ki:

    ELVİN HANIM MERHABA 40 YAŞINDAYIM İZMİRDE YAŞIYORUM DÜRÜSTÜM TANIŞABİLİRMİYİZ 0/5/3/6 761 97 15

  51. atakan dedi ki:

    maddi destek arayan bayanlar istanbul avrupa yakasından ,
    emsalsiz_ist@hotmail.com
    05 34 745 48 50 watsap….

  52. mehmet 5065410901 dedi ki:

    selam mehmet ben aydından sevgilerimle 5065410901 55 yalşındayım evliyim uyarsa arayın lütfen

  53. mehmet 5065410901 dedi ki:

    selam mehmet ben aydından sevgilerimle 55 yaşındayım evliyim uyarsa arkadaş olabiliriz 506 541 09 0 güzel dostluklara1

  54. bunyos05443139173 dedi ki:

    Merhaba bayanlar tanışalım bekarım istanbul yalnız yaşıyorum 0/5/4/43139173 hoşçakalın

Mesajınız