Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Blog » İnternette bayan arkadaş bulmak

İnternette bayan arkadaş bulmak

İnternette bayan arkadaş bulmak

İnternette bayan arkadaş bulmak

Merhaba değerli arkadaş ilanı ver sitesi kullanıcıları internette bayan arkadaş bulmak gerçekten sanıldığı kadar zor değil. Yapmanız gerekeni buradan açıklamak istiyorum birçok arkadaşlık sitesi bulunmakta ama bunların büyük çoğunluğu bot ve sahte üyelikler den oluşmakta. Doğru siteyi bulmanız konusunda size yardımcı olmak istiyorum Arkadasilaniver.com sitesindeki tüm ilanlar kesinlikle gerçek kullanıcılar tarafından verilmektedir. Buradaki ilan ver bölümlerine veya mesaj gönder bölümlerini kullanarak istediğiniz beğendiğiniz kişilere ücretsiz olarak mesaj gönderimi yapabilirsiniz.

 

Ücretsiz arkadaşlık sitesi

İnternette yayınlanan birçok arkadaşlık siteleri kesinlikle para tuzağından başka hiçbir şey değil. Siteye giriyorsunuz kayıt oluyorsunuz ardından Gold üyelik gibi saçmalıklar için sizden dünyanın parasını istiyorlar hadi diyelim üye olduk Gold üyelik parasını da ödedik Gold üye olduktan sonra hiç kimse tarafından mesaj lara cevap verilmiyor. Bu tarz sitelerdeki sahte mesajlar siz gold üye olana kadar size otomatik olarak atılmakta Gold üye olduktan sonra mesajlar durmaktadır çünkü sitede hiçbir şekilde gerçek kadın veya erkek üye bulunmamakta sadece botlar ile sizin koltuğu olup ödeme yapmanızı sağlamaya çalışmaktalar.

 

Ücretsiz arkadaşlık sitesi arıyorum

Arkadaş ilanıver.com sitesi kesinlikle ücretsiz olarak değerli kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bu site bu zamana kadar kullanıcılardan 1 TL dahi ücret talep etmemiştir. Site yayınlama ve altyapı ücretini ödemek için sitedeki reklamlar kullanmaktadır bu reklamlar sizi belki rahatsız ediyor olabilir ama sitenin giderleri için olmak zorunda. Lütfen Gold üyelik vesaire tarzı üyelik isteyen sitelerden uzak durum paranızı kaptırmayın bizim gibi ücretsiz arkadaşlık sitelerini kullanabilirsiniz.

 

Bayan arkadaş bulma

Arkadaşlık ilanı sitelerindeki arkadaş bulma oranı diğer Gold üyelikli sitelere göre daha fazladır. Çünkü ilanları üyeleri görmek için giriş yapmak üye olmak zorunluluğu yoktur direk ana sayfada ilanlarınız yayınlanmaktadır bu yüzden siteye giren herkes izin ilanınızı görür profilinize uygun kişiler kesinlikle size mesaj gönderir veya iletişim bilgilerinizden sizinle iletişime geçer.  Lütfen bu arkadaşlık ilanı veya mesaj gönderme alanlarına kötüye kullanmayalım müstehcen tarzda ilanlar veya mesajlar göndermeyelim bu tarz ilanlar ve mesajlar kesinlikle sitede yayınlanmayacaktır. Hem siz boşuna uğraşmış olursunuz hem de editörlerimizin zamanını almış olursunuz lütfen bu tarz ilanlar yayınlamayalım daha yapıcı daha düzgün daha ahlaklı ilanlar yayınlamaya Özen gösterelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz