Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Hayatın İçinde Yeni Bir Sayfa Açmak İsteyen Bir Kadınla Tanışın

Hayatın İçinde Yeni Bir Sayfa Açmak İsteyen Bir Kadınla Tanışın

Hayatın İçinde Yeni Bir Sayfa Açmak İsteyen Bir Kadınla Tanışın

Merhaba!

Hayatın İçinde Yeni Bir Sayfa Açmak İsteyen Bir Kadınla Tanışın!

Benim adım Aylin, 30 yaşındayım ve hayatımda yeni bir sayfa açmaya kararlı bir kadınım. Kendimi geliştirmeye, yeni deneyimler yaşamaya ve hayatın sunduğu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmaya her zaman istekliyim.

Arkadaşlık ilanımda, benim gibi hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen, cesur ve maceracı bir erkek arıyorum. İlişkilerde samimiyet, dürüstlük ve karşılıklı anlayış benim için çok önemli. Birbirimize destek olabileceğimiz, birlikte güzel anılar biriktirebileceğimiz bir ilişki arıyorum.

Benimle aynı değerlere sahip, enerjik, güler yüzlü ve pozitif biriyle tanışmak istiyorum. Hayatta risk alabilen, yeni şeyler denemekten korkmayan ve hayal kurmaktan vazgeçmeyen biri olmanız benim için çok önemli.

Yorumlar
  1. Taner5073838984 dedi ki:

    Selam ben Taner 35 yaşındayım istanbul doğumluyum 1.85 boyunda 80 kiloda bakımlı yakışıklı kibar nazik ve iş güç sahibi biriyim farklı bir arayış içerisine girdim ve int üzerinden kafa göre birini bulubilecegimi düşündüm ve neden olmsinki dedim ciddi İstanbul içi yaşayan arkadaşlarla tanışmak isdiyorum varsa gönlü kalbi boş ciddi bir bayan arkadaş tanışmak isterim ama kendini bilen 30 ila 40 yaş arası evlenmiş ayrılmış da olabilir bekar olabilir nereli olduğu farketmez benim için önce insana insan olduğu için değer veren birisiyim ırk dil ayrımı asla yapmam İstanbul içi evlilik veya sevgili arayan tanımak tanışmak isdeyen güzel kapalı açık olabilir bayan arkadaş kar beni arayın bir selamla çok güzel bir arkadaşlık baslata biliriz nuamram 0507-383-89-84 hoşça ve dostça kalın

  2. HARUN KANOR dedi ki:

    Merhaba..ankaradakı bu avukat..okaranlığı aydınlığa çıkartır..söz?

  3. Ugur05068475837 dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen kızlar arasın 0506,847,58,37

  4. mehmet dedi ki:

    @gunes1587
    tıvıtır mesaj gönder
    bekarım

Yorum Yaz