Dul bayanım sevmek sevilmek sohbet etmek istiyorum

İlan Açıklaması:
Dul bayanım sevmek sevilmek sohbet etmek istiyorum

Merhaba 4 yıldır dulum hoş bir bayanım. Benimle ilgilenen hoşlanan bir bey ile tanışmak arkadaşlık etmek sevmek istiyorum. Sohbet etmeyi çok severim bolbol konuşurum. Konuşmayı seven sohbet etmeyi seven bir erkekle arkadaşlık edip güzel arkadaşlıklar kurmak istiyorum. Öğretmenim okul dışında çok boş zamanım oluyor. Ailemle yaşıyorum artık kendi evimde yaşamak istiyorum. Çocuğum yok. Bazen WhatsApp da sohbet edecek bazende biyerde oturup buluşup güzel vakit geçirmek istiyorum.

Dul bayanım sevmek sevilmek sohbet etmek istiyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben mehmet k. Maraşta oturuyom 1.70buyunda 60kiloyum durust ve guler yuzlu anlasabilcem bir bayan ariyorum konusmak istiyen ciddi bayanlar varsa bana ulassinlar niyetim evlenip ciddi bir iliski kurmak ama sunuda bilsinki bu bayan ben işsizim param ve evim yok ailemle anlasamdim evimi terkettim suan bir nevi sokakta yasiyom iki gundur beni hem sevilecek hemde sayip cikacak bayanlar ulaşsın bana onunla cidden evlenmek ve onu mutlu etmek istiyorum

  2. ali veli dedi ki:

    SELAM ÇERKEZKÖY ÇEVRESİNDEN GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN EVLİ, DUL VEYA BEKAR SEVİYELİ BİR İLİŞKİ YAŞAYACAĞIM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM. EMAİL ADRESİMDEN BANA MESAJ ATABİLİRSİNİZ. DİĞER SOSYAL AĞLAR İZİN VERİLMEDİĞİ İÇİN YAZAMADIM.
    EMAİL: cerkezkoy2021@gmail.com

  3. polat dedi ki:

    merhaba 50 yasindayim emekliyim gercek bir arkadaslik icin tanismak isterim gercekseniz mail adresime mesaj atin

  4. ismail karaman dedi ki:

    ben almanyadan türkiyeden emekliyim kötü alışkanlığın yoktur 50 60 yaşlarımda bir bayan arkadaş arıyorum istanbulda yaşıyorum tel 0/5/3/33016594 ilgi duyan hanımlardan mesaç bekliyorum

  5. Çakır dedi ki:

    Selam tanışmak istiyorum yaşım 20

  6. Mesut dedi ki:

    Merhaba ankaradan ben mesut tel 0/5/3/26382817

    1. Mesut dedi ki:

      Ben mesut ankaradan olgun bayanlari aramasini istiyorum tel 0/5/3/26382817

    2. Kamuran kamurantas@hotmail.com dedi ki:

      Merhaba yaşım. 54 kilom. 65. Boyum 1.75. İzmirde. Oturmakta.yım. sizinle. Tanışmak. Arkadaş. Dost. Olmak. İsterim evliyim. Bende. Senin. Gibi. Bayan. Arkadaş. Arıyorum. Ara. Tanışalım. 0/5/4/38322136.

  7. Mesut dedi ki:

    Merhaba ankaradan ben mesut olgun bayan arkadas arıyorum tel 0/5/3/26382817

  8. barış keser dedi ki:

    s.a.v selamı üzerinize olsun kevser havuzunda buluşmak dilegiyle etime güzelligime cirkinligime

    bakma eksik yanıma yada dünya malına bakma toprak altında cürüyecegiz ruhuma kalbime

    düşüncelerime bak zengin degilim kaslı yakışıklı degilim rabbimin sevenlerden degil sevdiginden

    olmamız dilegiyle bi kahve içelim göz göze gelelim fikirlerimi ögren beni tanı sonra karar ver lütfen 0/5/3/5 826 01 18

  9. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu 0/5/3/4/8505163

  10. Ahmet dedi ki:

    Selam olgun dürüst güvenilir beyim ist av yak sizinle tanismak istiyorum 50ys 168by 75kl uyarsa ciddi iseniz cevap verirseniz sevinirim samimi güvenilir biriyim

  11. sinan dedi ki:

    Merhaba mesleğim Mobilyacı kendi işimi yapıyorum ankara da yaşıyor um tanışmak isterim

  12. Mehmet dedi ki:

    Yüzünüzden cokhoşlandım aşkoldum diyebilirim size garipgelmesin cok tatlısınız sizinle cok mutlu olurum diye düşünüyorum lütfen ararmusın bi konuşalım istemezseniz keseriz muhabbeti lütfen şevgilim ol şekerim ol emeyim seni. Bekliycem tfnu lütfen üzme beni. 0/5/3/4/9259461

  13. Mert dedi ki:

    Merhaba tanışalımmı

  14. murat sönmez dedi ki:

    sunacım 50 yaşındayım evliyim seninle görüşmek isterdim sende kabul buyuyursan tabi telefonum 533 818 78 24

  15. A can dedi ki:

    Merhaba suna hanim sizinle tanismak isterim

  16. BURHAN dedi ki:

    bende senı ıstıyorum 0/5/3/69315188 msj bklym

  17. BURHAN dedi ki:

    benımle mutluluk yaşamak lazım 0/5/3/69315188 msj bklym

  18. Recep dedi ki:

    Merhaba guzel bayan caldır senı ararım recep ısmım5545248666

  19. kava demir dedi ki:

    DİYER ABAZA BAY LARLA KARIŞTIRMAYIN BENİ ARARSANIZ SEVİNİRİM… EN ÖNEMLİ ŞEY DÜRÜSTLÜKTÜR BENİM İÇİN

  20. Abdullah dedi ki:

    Merhaba ben 180 boy 73 kilo 27 yaşında istanbul avrupa yakasında tanışmak istiyorum sizinle

  21. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat. Yurtdisinda yasiyorum wapsap 0046737647306

  22. İSMAİL ORHAN dedi ki:

    Slm hanım efendi sizinle tanışmak istiyorum0/5/4/3 649 21 48 ararsanız sevinirim

  23. İSMAİL ORHAN dedi ki:

    Slm sizinle tanışmak istiyorum

  24. Murat dedi ki:

    Merhaba sizinle tanışmak isterim

  25. Erol dedi ki:

    Merhaba iyi geceler tanışmak isterim mail adresi temelerol69@gmail.

  26. Mehmet dedi ki:

    Tanisalim 0/5/3/25438322

Mesajınız