Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Erkek Arkadaş İlanları » Aşk ve Sevgiyi Arayan Bayan Arıyorum.

Aşk ve Sevgiyi Arayan Bayan Arıyorum.

Aşk ve Sevgiyi Arayan Bayan Arıyorum.

Merhabalar,

Ben Ayaz uzun boylu orta kiloda genç karizmatik kumral ela gözlere sahip üniversite Ekonomi mezunu yabancı dil bilgisi olan bankacılık sektöründe çalışan yakışıklı sempatik sevecen daha doğrusu kendini bilen ortama göre oturmasını kalkmasını seven diksiyonu düzgün iyi görünümlü bir fiziği vücudu olan modern yaşamayı ve sağlıklı beslenmeyi bir felsefe haline getirmiş vakit buldukça doğa sporları ve yürüyüşleri ile ilgilenen denizi yüzmeyi sinemayı seven kibar, romantik eğlenceli bir bayana nasıl davranılması gerektiğini bilen hoş görülü düzenli bir yaşantısı olan biriyim.

Yakışıklı erkekten korkmayan bir erkeğin sevgisine, aşkına, ilgisine, tutkusuna, sıcaklığına dokunuşuna ihtiyaç duyan samimi bir bayan ile arkadaşlık yapmayı ve ilişki kurmayı düşünüyorum.

Yaş aralığı kriter belirtmek istemiyorum.Çünkü insanın her yaşta güzel olabileceğini ve her yaşın kendine özgü özelliğinin ve güzelliğinin olduğunu düşünüyorum.

Unutmayın Bir bayanı saçlarının arasına bıraktığınız küçük bir çiçek güzel bir öpücük bile dünyanın en güzel kadını yapar. Ve Ayrıca karşınızdakinin bir bayan olduğunu unutmayın.Onların ceketlerini giymelerine yardım edin. Saçlarıyla oynayıp uzun uzun yüzlerini seyrettin.Alından öpün. Birlikteyken kaldırımın dış tarafından yürüyün.Çiçek verin.Yemekte iken son lokmanızı ona yedirin.ve kapılarını açın.

En önemlisi değer verin.

Sevgiyi paylaşmayı bilin.

Etkileşim olursa tanışır, görüşürüz. Uzun süreli aşk ve sevgi dolu huzurlu kalıcı mutlu bir birlikteliğe başlamak ve aşkla gülümsemek için bir adım daha atarak ayaklarımızın yerden kesilerek kalbim ilk kez böyle çarpıyor diyecek kadar aşkı sevgiyi karşılıklı olarak paylaşmak istiyorum.

Sevgiyle kalın,

Saygılarımla.

ayaz_hakan_soydere@hotmail.com

ayaz.hakan.soydere@financier.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz