Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Ankara’da Yaşayan Bir Kadın Erkek Arkadaş Arıyor

Ankara’da Yaşayan Bir Kadın Erkek Arkadaş Arıyor

Ankara’da Yaşayan Bir Kadın Erkek Arkadaş Arıyor

Ankara’da Yaşayan Bir Kadın Erkek Arkadaş Arıyor

Merhaba! Ben Ankara‘da yaşayan bir kadınım ve burada yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum. Son zamanlarda yalnızlığımın daha da artmasıyla birlikte, hayatıma bir erkek arkadaş almak istedim. Bu nedenle burada arkadaşlık ilanı veriyorum.

Ankara‘nın birçok ilçesinde vakit geçirmiş birisi olarak, bu şehrin her yerinde kendime uygun bir erkek arkadaş bulabileceğime inanıyorum. Sincan, Altındağ, Keçiören, Çankaya, Etimesgut ve daha birçok ilçede yaşayan beyler ile tanışmak istiyorum.

Benim gibi sıcakkanlı, samimi ve etrafına pozitif enerji yayan insanlarla tanışmak istiyorum. Sevdiği şeyleri yaparken kendine güvenen, kendisiyle barışık ve benim gibi dürüst bir insanla tanışmak isterseniz, sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum.

Ankara’da yaşayan erkeklerin Google’da bayan arkadaş ararken kullandığı anahtar kelimeler arasında “ankara bayan arkadaş“, “ankara kadın arkadaş“, “ankara bayan arkadaş arıyorum“, “ankara evlenmek isteyen bayanlar” gibi aramalar yer alıyor.

Eğer siz de benim gibi yeni arkadaşlıklar kurmak, güzel anılar biriktirmek istiyorsanız, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sizlere daha fazla kendimden bahsetmek ve sizleri de tanımak için sabırsızlanıyorum.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Cumali dedi ki:

    Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen bayanlar arasın 0506,847,58,37

  2. Yusuf dedi ki:

    Merhaba ben Yusuf Konya merezdeyim. 52.yaşında. bosanmis olgun bir. Erkeğim tanisalim

  3. Serpil dedi ki:

    Selam bende ankara’dayim bekarım erkek arkadaş arıyorum 33 yaşındayım çalışmıyorum evdeyim. Hiç evlenmedim balık etliyim beyaz tenliyim

    1. Hakan boztürk dedi ki:

      Merhaba serpil bende ankaradayım seninle tanışmak isterim

    2. mehmet dedi ki:

      mrb serpil seninle tanışmak. isterim. ankara batıkentte ikamet ediyorum.

Yorum Yaz