Arkadaş arayan bayanların ve arkadaş arayan erkeklerin buluşma noktası.
Anasayfa » Bayan Arkadaş İlanları » Amasyadan hayatıma yeni bir erkek arkadaş arıyorum

Amasyadan hayatıma yeni bir erkek arkadaş arıyorum

Amasyadan hayatıma yeni bir erkek arkadaş arıyorum

Amasyadan hayatıma yeni bir erkek arkadaş arıyorum

 

Merhaba Amasyalı beyler! Ben bu güzel şehirde yaşayan bir kadın olarak, hayatıma yeni bir erkek arkadaş arıyorum. Umarım bu ilanı okuyan birileriyle tanışabilirim.

Benim adım Aylin ve 28 yaşındayım. Kendim gibi aynı şehirde yaşayan, benimle aynı ilgi alanlarına sahip, sevecen, dürüst, sadık, saygılı ve romantik bayan arkadaş arayan bir erkek arıyorum. İlişkilerde en önem verdiğim şeylerden biri karşılıklı iletişimdir, bu yüzden konuşkan bir erkek tercih ederim.

Amasya’da yaşamak her zaman benim için önemli olmuştur. Bu şehirde doğdum, büyüdüm ve burayı çok seviyorum. Amasya’da bulunan ilçelerden biri olan Merzifon‘da bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışıyorum. Ayrıca kendimi geliştirme adına farklı kurslara da katılıyorum.

Boş zamanlarımda kitap okumayı, yürüyüş yapmayı, doğa yürüyüşleri yapmayı, seyahat etmeyi, müzik dinlemeyi, sinemaya gitmeyi ve yeni yemekler denemeyi seviyorum. Amasya’da bulunan tarihi yerleri gezmek de benim için ayrı bir keyif.

Amasya’da yaşayan erkeklerin Google’da bayan arkadaş ararken kullandığı anahtar kelimeler arasında “Amasya’da bayan arkadaş“, “Amasya’da sevgili arayanlar“, “Amasya’da ciddi ilişki“, “Amasya’da evlenmek isteyenler“, “Amasya’da dul bayanlar” gibi kelimeler yer alıyor.

Eğer benimle tanışmak isterseniz, bana mesaj atabilirsiniz. Umarım hayatımıza yeni bir heyecan katacağımız güzel bir ilişki yaşarım.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz